KaaPolainen pelaaja

KaaPolaisen pelaajan malli

KaaPolaisen pelaajan malli on nimensä mukaisesti malli siitä, millainen Kaarinan ylpeyden paitaa kantavan pelaajan tulisi olla. Malli on luotu pelaajien itsensä toimesta joukkuekyselyn avulla. Joukkueet vastasivat kyselyn kysymyksiin ryhmätyönä yhdessä – aivan kuten kentälläkin toimitaan. Kyselystä saadut tulokset ovat mukana joukkueen pelaajien pelisääntökeskusteluissa. Koska pelaajien mielestä esimerkiksi KaaPon joukkue näyttää yhtenäiseltä ja tyylikkäältä, käytte keskusteluissa läpi mitä se pelaajien mielestä käytännössä tarkoittaa. Mitä on yhtenäisyys, mitä on kunnioitus, mitä on KaaPolaisuus.

Keskustelujen pohjalta joukkueet luovat pelaajien pelisäännöt, joihin toki tulee entiseen tapaan muutakin; esimerkiksi miten ilmoitetaan osallistumisesta, miten käyttäydytään tapahtumissa ja niin edelleen. KaaPolaisen pelaajan mallin on siis tarkoitus olla pelisääntökeskustelun tukena, sillä siinä kuuluu pelaajien ääni.

Millainen KaaPon pelaaja on....

kopissa?
Keskittynyt, siisti, asiallinen, rauhallinen, vaarallinen ja kovaääninen.

kentällä?
Yrittävä, kannustava, reilu, keskittynyt, hyväasenteinen, tarkka, vastustajaa kunnioittava, iloinen, joukkueelle pelaava ja äänekäs.

kentän ulkopuolella?
Hyväkäytöksinen, harjoitteleva, urheilullinen, hauska, rento, fiksu, siisti, asiallinen ja ystävällinen.

Miltä KaaPon joukkue näyttää ulospäin ja minkälainen joukkue me haluamme olla?
Haluamme olla yhtenäinen, taitava, kova, hieno, tyylikäs, pelottava, fiksu, kilpailuhenkinen, sosiaalinen - hyvä joukkue. KaaPon joukkue näyttää voittavalta ja positiiviselta.

Millaista on pelata KaaPon joukkueessa?
Kehittävää, mukavaa, kivaa, hauskaa, "Iha jees", rohkeaa ja taitavaa.

Millaiset pelisäännöt (pelaajien) joukkueellenne tulisi mielestänne luoda?
Helposti noudatettavat, mutta järkevät, tiukat - hyvät säännöt. Esimerkiksi; "Ei vahingoiteta toisia treeneissä, ilmoita ajoissa, jos et tule treeneihin, peliaika perustuu harjoitusaktiivisuuteen".   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat