Tule mukaan KaaPon toimintaan

Kaarinan Pojat tarjoaa jokaiselle jotakin; laadukasta valmennusta, paikallisen seurayhteisön sekä yhteenkuuluvuuden tunteen kaikkien kaarinalaisten keskuudessa. Lue lisää KaaPon toiminnasta tästä linkistä.

Pelaajalle

Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Lue lisää KaaPolaisesta pelaajapolusta täältä. Täältä näet, mitä pelaaminen KaaPossa maksaa.

Kahden lajin harrastajat ovat tervetulleita seuraamme. Jokaisella ikätasolla U15-ikäluokkaan asti on mahdollisuus valita intensiivisempi ja kevyempi harjoitusmäärävaihtoehto. Pienempi harjoitusmäärä sopii parhaiten niille, jotka tietävät, että tapahtumia jää säännöllisesti väliin muiden harrastusten takia. Korkeamman harjoitusmäärän valitseville lähtökohtana on, että toimintaan sitoudutaan täysillä ja mahdollisiin muihin harrastuksiin mennään silloin, kun ei ole jalkapalloa. Toki tapauskohtaisista poikkeuksista voi aina sopia ikäluokkavastaavan kanssa.

Miten toimin, kun haluan liittyä KaaPon joukkueeseen

Ota yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen vastuuvalmentajaan ja tarvittaessa myös joukkueenjohtajaan. Heidän kanssaan voit sopia, milloin menet joukkueen harjoituksiin tutustumaan joukkueeseen ja sen urheilulliseen toimintaan. Joukkueen omalla alisivustolla voit käydä tutustumassa oman ikäluokkasi joukkueen toimintaan. Kaikkien KaaPon joukkueiden toimintaan voi aina tutustua 2 viikon ajan ilman sitoumuksia. Tutustumisajasta tulee sopia joukkueen johdon (vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja) kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEESEEN

Lisäinfoa siitä, miten toimia, kun haluat liittyä KaaPon joukkueeseen, löydät täältä.

Vanhemmalle

Haluamme myös pelaajan vanhemmat mukaan KaaPo-perheeseen. Joukkueissa on tarjolla erilaisia pestejä kiinnostuneille ja aktiivisille vanhemmille. Täältä löydät kattavan infopaketin KaaPolaiselle vanhemmalle. Koska vanhemmat ovat keskeisessä roolissa paitsi kuljettamisessa ja kannustamisessa, myös kustantamisessa, kannattaa tutustua myös siihen, mitä pelaaminen KaaPossa maksaa.

Liittymällä seuran jäseneksi pääset vaikuttamaan koko seuraa koskeviin päätöksiin.

Vapaaehtoiseksi

Haluatko antaa panoksesi KaaPon toimintaan ja olla mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastusta valmentajana, erilaisissa tapahtumissa tai vaikka seuran johtokunnassa? Siinä tapauksessa lue lisää täältä.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6