1.KUKA OLET JA MIKÄ ON YRITYKSESI?

Arto Kuuluvainen, Hockey Tiger Oy

2. KUINKA VANHA YRITYKSESI ON?

Yritys on perustettu vuonna 2010.

3. MISTÄ SINUT LÖYTÄÄ?

Useimmiten Kaarinasta, tästä ihan futiskenttien vierestä. Tai sitten vaihtoehtoisesti Kupittaalta, jossa työskentelen tätä nykyä myös Turun ammattikorkeakoulun palveluksessa myynnin lehtorina.

4. MITÄ PALVELUA / TUOTTEITA TARJOAT JA KENELLE?

Aikanaan perustimme Hockey Tiger Oy:n jääkiekkovarusteiden maahantuontia ja verkkokauppaa varten. Vuosien varrella liiketoiminnan ydin on kuitenkin muuttunut melkoisen radikaalisti. Omistan nykyisin yrityksen kokonaan ja liiketoiminta koostuu lähinnä pk-yritysten konsultoinnista, sijoitustoiminnasta ja uusimpana aluevaltauksena urheiluun liittyvien kirjojen kustantamisesta.

5. MIKSI KANNATTAISI VALITA JUURI SINUT?

Ensinnäkin suurena jalkapallon ystävänä on tapanani ollut jo vuosia sponsoroida paikallisia seuroja. Koen tärkeäksi antaa takaisin urheilulle, sillä pukukopeista olen oppinut enemmän elämästä kuin mistään muualta. Lisäksi omaan pitkän kokemuksen erilaisista liikkeenjohdon kehittämis- ja asiantuntijatehtävistä aina pk-yrityksistä pörssiyrityksiin. Autan siis erittäin mielelläni yrityksiä esimerkiksi uusien palveluiden ja tuotteiden konseptoinnissa ja kaupallistamisessa ja uusien asiakkuuksien etsimisessä. Hallitsen myös erittäin hyvin julkisen rahoituksen kiemurat. Usein löydämme oikeat rahoitusinstrumentit ja yritystukimuodot tukemaan yritysten kehitystä.

6. YRITYKSESI NETTISIVUOSOITE JA YHTEYSTIEDOT?

Minut löytää esimerkiksi LinkedInistä tai vaikkapa Elämän Pelikirjan kotisivujen kautta:

https://www.linkedin.com/in/kuuluvainenarto

https://elamanpelikirja.fi/

7. SINUN TAI YRITYKSESI MOTTO TAI SLOGAN?

Posin kautta!

8. TÄLLÄ HETKELLÄ AJANKOHTAISET TUOTTEET / PALVELUT?

Elämän Pelikirja- rakkaudesta urheilijoihin podcastissamme on kerrottu jo yli 50 urheilijan tarinat. Mukana on ollut myös eräs KaaPo -perheelle hyvin tuttu nimi.

https://open.spotify.com/show/1WRi8IVxU0tyO3lgOt1v...

Elämän Pelikirja -kirja taas julkaistaan 1.6. Kirjassa on mukana 10 entistä urheilijaa ja 1 entinen urheilujohtaja. Lue lisää: https://elamanpelikirja.fi/kirja/

9. MITÄ ODOTAT KaaPon KUIKKA-VERKOSTOSTA ?

Uusia tuttavuuksia ja positiivista menoa!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6