Tervetuloa pelaajaksi KaaPoon.pdfMikäli olet liittymässä KaaPon riveihin, on tämä lyhyt seurainfo juuri sinua varten. Tältä sivulta löydät kootusti tärkeimmät ohjeet, kun olet liittymässä seuraan uutena pelaajana.

Lyhyesti seurasta

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on yhteistyössä muiden kaarinalaisten seurojen kanssa olla vahva kasvattajaseura, joka toiminnallaan vie osaltaan jalkapallon asemaa eteenpäin asettamiensa periaatteiden mukaisesti.

Seura pyrkii ikään ja tavoitteisiin katsomatta luomaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa lajia tasoaan vastaavassa ryhmässä. Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Seura pyrkii niin urheilullisella kuin oheistoiminnallaan ja toimintatavoillaan olemaan kaarinalaisia yhdistävä tekijä ja olemaan Kaarinan kaupungille, sen asukkaille ja yrityksille yksi tärkeimmistä kaarinalaisuuden ilmentymistä.

Kaarinan Pojat on Palloliiton Laatujärjestelmän tasolla 3 ja on Suomen Olympiakomitean Tähtiseura.

Miten toimin, kun haluan liittyä KaaPon joukkueeseen

Ota yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen vastuuvalmentajaan ja tarvittaessa myös joukkueenjohtajaan tai ikäluokkakoordinaattoriin. Heidän kanssaan voit sopia, milloin menet joukkueen harjoituksiin tutustumaan joukkueeseen ja sen urheilulliseen toimintaan. Joukkueen omalla alisivustolla voit käydä tutustumassa oman ikäluokkasi joukkueen toimintaan. Kaikkien KaaPon joukkueiden toimintaan voi aina tutustua 2 viikon ajan ilman sitoumuksia. Tutustumisajasta tulee sopia joukkueen johdon (vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja) kanssa.

Kun olet käynyt tutustumassa joukkueen toimintaan, ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Tutustu Kaarinan Poikien kotisivuilta löytyviin jäsenehtoihin. Jäsenehdoissa on määritetty muun muassa irtisanomisaika, joka on irtisanomisilmoituskuukautta seuraavan kuukauden loppuun. Kaikki jäsenasioihin liittyvät yhteydenotot toimisto@kaapo.fi. Mikäli pelaaja lopettaa seurassa, lopettamisilmoitus on tehtävä toimiston sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa pelaajaksi KaaPoon.pdf

Edustusoikeuden muutos

Mikäli päätät liittyä KaaPon oman ikäluokkasi joukkueeseen, mutta olet pelannut jalkapalloa aikaisemmin jossain toisessa seurassa, tulee sinun tehdä edustusoikeuden muutos. Tällöin pelioikeutesi siirtyvät KaaPoon ja olet virallisesti oikeutettu pelaamaan joukkueesi riveissä virallisissa otteluissa.

Siirron aloittaa aina seura. Kun päätät siirtyä KaaPoon, ole siirrosta yhteydessä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan sekä seuraan (toimisto@kaapo.fi). Siirroista joutuu usein maksamaan myös piirin tai liiton perimän siirron rekisteröintimaksun. Tähän maksuun seurat eivät voi vaikuttaa. Siirtomaksu tulee pelaajan maksettavaksi.

Edustusoikeuden muutos KaaPosta toiseen seuraan: seurasiirron käynnistää aina uusi seura. Ole yhteydessä oman ikäluokan vastuuvalmentajaan ennen siirron käynnistämistä. Mikäli pelaaja lopettaa seurassa, lopettamisilmoitus on tehtävä toimiston sähköpostiosoitteeseen. (toimisto@kaapo.fi) Jäsenehdoissa määritetty irtisanomisaika on irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

KaaPolaisen pelaajan malli

KaaPolaisen pelaajan malli on nimensä mukaisesti malli siitä, millainen Kaarinan ylpeyden paitaa kantavan pelaajan tulisi olla. Malli on luotu pelaajien itsensä toimesta joukkuekyselyn avulla. Joukkueet vastasivat kyselyn kysymyksiin ryhmätyönä yhdessä – aivan kuten kentälläkin toimitaan. Kyselystä saadut tulokset ovat mukana joukkueen pelaajien pelisääntökeskusteluissa. Koska pelaajien mielestä esimerkiksi KaaPon joukkue näyttää yhtenäiseltä ja tyylikkäältä, käytte keskusteluissa läpi mitä se pelaajien mielestä käytännössä tarkoittaa. Mitä on yhtenäisyys, mitä on kunnioitus, mitä on KaaPolaisuus.

Keskustelujen pohjalta joukkueet luovat pelaajien pelisäännöt, joihin toki tulee entiseen tapaan muutakin; esimerkiksi miten ilmoitetaan osallistumisesta, miten käyttäydytään tapahtumissa ja niin edelleen. KaaPolaisen pelaajan mallin on siis tarkoitus olla pelisääntökeskustelun tukena, sillä siinä kuuluu pelaajien ääni.

Millainen KaaPon pelaaja on....

pukukopissa?
Keskittynyt, siisti, asiallinen, rauhallinen, vaarallinen ja kovaääninen.
kentällä?
Yrittävä, kannustava, reilu, keskittynyt, hyväasenteinen, tarkka, vastustajaa kunnioittava, iloinen, joukkueelle pelaava ja äänekäs.
kentän ulkopuolella?
Hyväkäytöksinen, harjoitteleva, urheilullinen, hauska, rento, fiksu, siisti, asiallinen ja ystävällinen.
Miltä KaaPon joukkue näyttää ulospäin ja minkälainen joukkue me haluamme olla?
Haluamme olla yhtenäinen, taitava, kova, hieno, tyylikäs, pelottava, fiksu, kilpailuhenkinen, sosiaalinen - hyvä joukkue. KaaPon joukkue näyttää voittavalta ja positiiviselta.
Millaista on pelata KaaPon joukkueessa?
Kehittävää, mukavaa, kivaa, hauskaa, "Iha jees", rohkeaa ja taitavaa.
Millaiset pelisäännöt (pelaajien) joukkueellenne tulisi mielestänne luoda?
Helposti noudatettavat, mutta järkevät, tiukat - hyvät säännöt. Esimerkiksi; "Ei vahingoiteta toisia treeneissä, ilmoita ajoissa, jos et tule treeneihin, peliaika perustuu harjoitusaktiivisuuteen".


Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6