1.KUKA OLET JA MIKÄ ON YRITYKSESI?

Otto Kannisto, toisessa polvessa viemässä Kilosport Liikuntakeskusta eteenpäin.

2. KUINKA VANHA YRITYKSESI ON?

Isäni Petri perusti Kilosportin vuonna 1991, Kaarinan Piispanristillä olemme olleet jo vuodesta 1997.

3. MISTÄ SINUT LÖYTÄÄ?

Kaarinan Piispanristiltä, Urakkatie 7

4. MITÄ PALVELUA / TUOTTEITA TARJOAT JA KENELLE?

Kuntosalin ja palloilulajien lisäksi liikuntakeskuksessamme järjestetään lasten synttäreitä sekä erilaisia liikunnallisia tapahtumia ja turnauksia. Meiltä löydät myös laadukkaan Mailapelikaupan, jonka päätuotteina ovat sulkapallo-, tennis- ja padeltarvikkeet. Mailahuolto ja jännityspalvelu on samalla erikoisalaamme.

5. MIKSI KANNATTAISI VALITA JUURI SINUT?

Kilosport on koko perheen liikuntakeskus – emmekä niin vakava sellainen! Monipuolisen lajivalikoiman lisäksi iloinen asiakaspalvelu on lähes aina paikalla ottamassa sinut vastaan keskukseemme.

6. YRITYKSESI NETTISIVUOSOITE JA YHTEYSTIEDOT?

https://kilosport.fi/

02 - 242 2000 / kilosport@kilosport.fi

Urakkatie 7, 20780 Kaarina

7. SINUN TAI YRITYKSESI MOTTO TAI SLOGAN?

Ei niin vakava liikuntakeskus!

8. TÄLLÄ HETKELLÄ AJANKOHTAISET TUOTTEET / PALVELUT?

Superkortti-jäsenyys on aina edullisin tapa liikkua Kilosportissa! Superkortilla pelaat sulkapalloa ja treenaat kuntosalilla rajattomasti joka päivä 05-24. Lisäksi Superkorttilainen saa padelin irtovuoroista -15%! Eivätkä edut tähän lopu: Superkorttilaisella on mahdollisuus saada muilta Kilosportin yrityskavereilta huippuetuja!


Lasten synttärit ovat meillä huippusuosittuja ympäri vuoden! Valitse suosikkiteemasi ja juhli kavereiden kanssa hikisillä synttäreillä. Energian kulutus takuu!

Kilosportin tiloissa toimivalta Mailapelikauppa.com:lta saat kaikki välineet mailapeleihin maailmanlaajuisesti edullisin hinnoin. Valikoimaamme kuuluu sulkapallo-, tennis- ja padelmailat sekä niihin liittyvät tarvikkeet ja tekstiilit. Kokonaisuuden täydentää laadukas mailanjännityspalvelu. Asiakaspalvelu auttaa mielellään juuri sinun pelityyliisi sopivan välineen hankinnassa!

9. MITÄ ODOTAT KaaPon KUIKKA-VERKOSTOSTA ?

Tutustumista alueen eri yrityksiin, KaaPon ja nuorten liikunnan tukemista sekä tietenkin nähdä KaaPolaisia liikkumassa myös Kilosportissa

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6