KaaPon kesän 2022 Sporttileirit tulevat taas!

Leirit on suunnattu kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille. Sporttileirit järjestetään kesäloman kolmella ensimmäisellä viikolla (23, 24, 25), joka päivä klo 9 - 14.30. Leiripaikkana toimii Keskurin KHT-kenttä (Erotuomarinkatu 6, Kaarina), Keskurin muu ympäristö sekä KaaPo-talo.

Leiripäivät sisältävät erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja. Päivittäin kilpaillaan myös leiriolympialaisten lajeissa. Leirijoukkueet muodostetaan yli ikäryhmärajojen. Lisäksi päivittäin tarjolla on maukas lounas ja välipala.

Leiriläisillä ei ole erillistä vakuutusta

Kesäkuun leirit

Toimintapäivät ja kellonajat

Sporttiykkönen vko 23 (6.6.-10.6.2022)
Sporttikakkonen vko 24 (13.6.-17.6.2022)
Sporttikolmonen vko 25 (20.6.-23.6.2022) (Huom vain 4 päivää)

Leiripäivän kesto klo 9-14.30

Hinta 100€/viikko
Sporttikolmonen 80€
Kahdelta leiriviikolta (Tuplasportti) 180€
Kolmelta leiriviikolta (Täyssportti) 250€

Hintaan sisältyy lounas, välipala ja leiripaita

Ilmoittautuminen kesäkuun leireille

Elokuun leiri - PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Toimintapäivät ja kellonajat

Sporttiykkönen vko 31 (1.-5.8.2022)
Leiripäivän kesto 9-14.30

Hinta 100€/vko Sporttiykkönen

Ilmoittautuminen elokuun leirille


Lisätiedot ja yhteydenotot

Toiminnanjohtaja
Harri Laaksonen
044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi


Leirien peruutusehdot

Kesäleiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluna 50 % leirin hinnasta. Leiri-ilmoittautuminen tulee peruuttaa sähköposti-ilmoituksella osoitteeseen toimisto@kaapo.fi. Peruutusta ei voi tehdä esim. suullisesti, teksti- tai WhatsApp-viestillä tai muiden pikaviestimien kautta. Jos ilmoittautunut ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut varattua leirijaksoa peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.

Akuutin sairastapauksen vuoksi leirin voi peruuttaa leirin alkuun asti. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle täysimääräisenä. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.

Kaarinan Pojat ry pidättää oikeuden peruuttaa leiri a) alhaisen osanottajamäärän tai b) ylivoimaisen esteen vuoksi. Alhaisen osallistujamäärän vuoksi peruutetun leirin osallistumismaksu palautetaan asiakkaille kokonaisuudessaan (100 %). Force majeure-tilanteessa tai Kaarinan Pojat ry:stä riippumattoman esteen vuoksi peruutetusta leiristä asiakkaalle palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan (100 %).

Joskus lapsen leiri keskeytyy. Keskeytykselle voi olla monta erilaista syytä, esimerkiksi:

  • perhe haluaa lapsen kotiin
  • lapsi haluaa itse leiriltä kotiin
  • lapsi sairastuu leirillä
  • lapsi kiusaa tai esim. lyö toisia
  • jokin muu syy.

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen täytyy hakea lapsi kotiin. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa leirimaksua ei palauteta.