KaaPon kesäiset sporttileirit tulevat taas!

Kesäiset päiväleirit on suunnattu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Sporttileirit järjestetään kesäloman kolmena ensimmäisenä viikkona.
Sporttiykkönen 5.6-9.6. hinta 120€
Sporttikakkonen 12.6-16.6 hinta 120€
Sporttikolmonen 19.6-22.6. (huom 4 päivää!) hinta 90€

Tuplasportti: kaksi ensimmäistä leiriviikkoa 200€
Täyssportti: kaikki leiriviikot 250€


Leirin päivittäinen toiminta-aika on 9.00-14.30.
Leiripaikkana toimii Kaarinan keskurin KHT-kenttä (Erotuomarinkatu 6), muu ympäristö ja KaaPo-talo.
Ohjaajat ovat paikalla n. 15 min ennen ja jälkeen toiminta-ajan.

Leiripäivät sisältävät erilaisia aktiviteetteja.
Leiriläisille tarjoillaan päivittäin lounas ja välipala.


Leirien peruutusehdot

Kesäleiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluna 50 % leirin hinnasta. Leiri-ilmoittautuminen tulee peruuttaa sähköposti-ilmoituksella osoitteeseen toimisto@kaapo.fi. Peruutusta ei voi tehdä esim. suullisesti, teksti- tai WhatsApp-viestillä tai muiden pikaviestimien kautta. Jos ilmoittautunut ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut varattua leirijaksoa peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.

Akuutin sairastapauksen vuoksi leirin voi peruuttaa leirin alkuun asti. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle täysimääräisenä. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.

Kaarinan Pojat ry pidättää oikeuden peruuttaa leiri a) alhaisen osanottajamäärän tai b) ylivoimaisen esteen vuoksi. Alhaisen osallistujamäärän vuoksi peruutetun leirin osallistumismaksu palautetaan asiakkaille kokonaisuudessaan (100 %). Force majeure-tilanteessa tai Kaarinan Pojat ry:stä riippumattoman esteen vuoksi peruutetusta leiristä asiakkaalle palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan (100 %).

Joskus lapsen leiri keskeytyy. Keskeytykselle voi olla monta erilaista syytä, esimerkiksi:

  • perhe haluaa lapsen kotiin
  • lapsi haluaa itse leiriltä kotiin
  • lapsi sairastuu leirillä
  • lapsi kiusaa tai esim. lyö toisia
  • jokin muu syy.

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen täytyy hakea lapsi kotiin. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa leirimaksua ei palauteta.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6