KaaPon kesän 2021 sporttileirit tulevat taas!

Leirit on suunnattu kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille. Sporttileirit järjestetään kesäloman kolmella ensimmäisellä viikolla (23, 24, 25), joka päivä klo 9 - 14.30. Leiripaikkana toimii Keskurin KHT-kenttä (Erotuomarinkatu 6, Kaarina), Keskurin muu ympäristö sekä KaaPo-talo.

Leiripäivät sisältävät erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja. Päivittäin kilpaillaan myös leiriolympialaisten lajeissa. Leirijoukkueet muodostetaan yli ikäryhmärajojen. Lisäksi päivittäin tarjolla on maukas lounas ja välipala. Ilmoittautumisen yhteydessä voit erikseen ilmoittaa, mikälu haluat jalkapallopainotteiseen leiriryhmään. Tällöin osallistujalla tulee olla jalkapallotaustaa.

Kesäkuun leirit

Toimintapäivät ja kellonajat

vko 23 ma-pe 7.-11.6. – vko 24 ma-pe 14.-18.6. – vko 25* ma-to 21.-24.6.
päivittäin klo 9:00-14:30

Hinta

Early bird -hinta huhtikuun loppuun asti 95 € / 75 €*. Hinta 1.5.2021 alkaen 105 € / 85 €*. Leirin hintaan sisältyy valmennus, leiripaita sekä päivittäin lämmin ruoka ja välipala

Elokuun leiri

Toimintapäivät ja kellonajat

vko 31 ma-pe 2.-6.8.2021
päivittäin klo 9:00-14:30

Hinta

Hinta 105 €. Leirin hintaan sisältyy valmennus, leiripaita sekä päivittäin lämmin ruoka ja välipala

Ilmoittautumslinkki: https://www.kaapo.fi/lomakkeet/3796/elokuun-2021-s...

Lisätiedot ja yhteydenotot

Toiminnanjohtaja
Harri Laaksonen
044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi

Leirien vastuuvalmentaja
Jouni Roukala
040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi

Leirien peruutusehdot

Kesäleiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluna 50 % leirin hinnasta. Leiri-ilmoittautuminen tulee peruuttaa sähköposti-ilmoituksella osoitteeseen toimisto@kaapo.fi. Peruutusta ei voi tehdä esim. suullisesti, teksti- tai WhatsApp-viestillä tai muiden pikaviestimien kautta. Jos ilmoittautunut ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut varattua leirijaksoa peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.

Akuutin sairastapauksen vuoksi leirin voi peruuttaa leirin alkuun asti. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle täysimääräisenä. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.

Kaarinan Pojat ry pidättää oikeuden peruuttaa leiri a) alhaisen osanottajamäärän tai b) ylivoimaisen esteen vuoksi. Alhaisen osallistujamäärän vuoksi peruutetun leirin osallistumismaksu palautetaan asiakkaille kokonaisuudessaan (100 %). Force majeure-tilanteessa tai Kaarinan Pojat ry:stä riippumattoman esteen vuoksi peruutetusta leiristä asiakkaalle palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan (100 %).

Joskus lapsen leiri keskeytyy. Keskeytykselle voi olla monta erilaista syytä, esimerkiksi:

  • perhe haluaa lapsen kotiin
  • lapsi haluaa itse leiriltä kotiin
  • lapsi sairastuu leirillä
  • lapsi kiusaa tai esim. lyö toisia
  • jokin muu syy.

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen täytyy hakea lapsi kotiin. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa leirimaksua ei palauteta.