Kaarinan Pojat ry:n yhteistyökumppanit

Mehiläinen Oy

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille.

KaaPolaiset voivat rekisteröityä Mehiläisen Urheilunettiin, jolloin jokaisen seuran jäsenen tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää markkinointibonusta seuran kassaan. Markkinointi-bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä. Urheilunettiin pääset rekisteröitymään tästä.

Macron Finland

Macron on yksi Euroopan johtavista urheiluvaatteiden valmistajista, jossa yhdistyvät italialaiseen tyyliin tyypillinen laatu ja perinteet, sekä intohimo ja asiantuntemus. Macron kiinnittää huomiota urheilijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin niihin täydellisesti sitoutuen.

KaaPolaisille Macron tarjoaa 30 % alennuksen verkkokaupasta ja myymälästä ostetuista tuotteista. Macronin Turun myymälä sijaistee osoitteessa Läntinen pitkäkatu 21-23. Verkkokauppaan pääset tästä.

OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki ja yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. OP tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella.

OP Turun Seutu hoitaa KaaPon joukkueiden maksuliikenteen hoidon.


Turku Energia

KaaPo- talon sähköt tulevat Turku Energialta.

Osana laajempaa yhteistyötä Kaarinan Pojat ja Turku Energia ovat yhdessä rakentaneet KaaPo Sähkö -sähkösopimuksen, joka on uusi tapa hankkia varoja KaaPon laadukkaan juniorityön tueksi. Joukkueille tarjoamme mahdollisuuden kerryttää varainhankinnan kassaa myymällä KaaPo Sähkö -sähkösopimuksia. Jokaisen tehdyn sopimuksen tuotosta Turku Energia lahjoittaa osan KaaPon juniorijalkapallon tukemiseen.

TOK Turun Osuuskauppa
TOK Turun Osuuskauppa tukee junioriurheilua seurabonus-järjestelmänsä kautta. Järjestelmään liittyneiden asiakasomistajakortilla tehtyjen bonusostosten perusteella TOK maksaa seurabonusta jäsenseuroilleen. Liittymällä seurabonusjärjestelmään ja keskittämällä ostoksesi TOK -liikeisiin tuet KaaPon junioritoimintaa!
(seurabonussivut tällä hetkellä kesken)


Hartwall
Hartwallin virkistävä valikoima kattaa monet maut. Tuotevalikoimasta löytyvät niin kivennäisvedet, virvoitusjuomat kuin aikuiseen makuunkin sopivat juomat. Perinteikäs ja suomalaisille tuttu virvoitusjuomayhtiö edistää vastuullista juomakulttuuria.Viking Line
Viking Linen punavalkoiset laivat tarjoavat risteily- ja reittimatkoja Turusta ja Helsingistä Tallinnaan, Tukholmaan ja Ahvenanmaalle.
KaaPon joukkueet matkustavat Viking Linellä lähtiessään turnausmatkoille Ahvenanmaalle tai Ruotsiin.
https://www.vikingline.fi/


Asfalttitiimi
Asfalttitiimin ammattilaisten jäljiltä saat siistin ja helppohoitoisen pihan. Käyttöä ja aikaa kestävä asfalttipinta toimii niin yritysten kuin yksityistenkin pihoilla ja parkkialueilla. Asfalttitiimi toimii koko Varsinais-Suomen alueella.
https://asfalttitiimi.fi/Aspro
Uudisrakentamiseen ja saneerausrakentamiseen erikoistunut turkulainen rakennusliike palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä, julkista sektoria ja yksityisasiakkaita sekä Turussa että ympäristökunnissa. Aspron pääpalveluja ovat putkistosaneeraukset, toimistosaneeraukset, teollisuuden uudisrakentaminen, liiketilojen saneeraustyöt ja asbestipurku.
https://aspro.fi/K-Supermarket Katariina /Hansa-Suojanen
Kaarinalainen päivittäistavarakauppa palvelee asiakkaitaan Kaarinan keskustan tuntumassa. Lähikaupalla on käytössään myös noutopalvelu.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-katariina

SuperPark
SuperPark Turku kutsuu KaaPolaiset perheet liikkumaan yhdessä.
Ostamalla liikunnalliset liput nettikaupan kautta koodilla Kaapo2022 tuet seuran toimintaa samalla kun koko perhe liikkuu!
https://superpark.fi/park/turku/Henkilöstöliiga
Henkilöstöliiga on varsinaissuomalainen henkilöstöpalvelun asiantuntijayritys, joka palvelee yrityksiä työvoimavuokrauksessa ja suorassa rekrytoinnissa.
https://henkilostoliiga.fi/Kosken leipomo
Kosken leipomo on yli sadan vuoden ajan toiminut perinteikäs turkulainen leipomo. KaaPolaisille Kosken leipomo tarjoaa normaalihintaisista herkuista 10% alennuksen KaaPon jäsenkorttia näyttämällä.
https://koskenleipomo.fi/


K-Rauta Skanssi
Turussa Skanssin alueella toimiva rautakauppa hoitaa remontti- ja rakennusasiat kuntoon.
https://www.k-rauta.fi/myymalat/skanssiKrossin katsastus
Kaarinassa, Krossin alueella sijaitseva katsastusasema huolehtii määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastuksista.
Krossin katsastus tarjoaa KaaPolaisille etuna katsastuksen (sis. päästömittauksen) hintaan 49€
https://www.krossinkatsastus.fi/Kukkakauppa Katariina - Flower Shop Katariina
Kaarinassa toimiva perinteikäs floristisen alan ammattiliike. Kaarinan keskustassa toimiva kivijalkaliike tarjoaa laadukasta ja monipuolista floristisen alan osaamista.
KaaPolaisille jäsenetuna 10% alennus jäsenkorttia näyttämällä.
https://www.kukkakauppakatariina.fi/


Milosan
Milosan on sisä- ja ulkosaneerauksiin erikoistunut saneerausalan yritys, joka toimii sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Milosan palvelee ensisijaisesti varsinaissuomalaisia yrityksiä, isännöitsijöitä ja asunto-osakeyhtiöitä.
https://milosan.fi/R.V.Group
R.V.Group on kaarinalainen rakennusyhtiö, joka tarjoaa rakentamisen palveluita. Monipuoliset pinnoitus- ja saneerauspalvelut sekä home- ja vahinkosaneeraukset kuuluvat R.V.Groupin toimialaan.
R.V.Group tukee erityisesti junioriurheilua. Yhteistyösopimuksen kautta tilatut hybridiremontit tukevat KaaPon junioritoimintaa!
https://rvgroup.fi/


TK-Pipe
TK-Pipe on turkulainen LVI-alan yritys. TK-Pipe palvelee isännöintiyrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä toimeksiantajia. TK-Pipe huolehtii kaikista LVI-alan huoltotehtävistä, linjasaneerauksista, vanhan remontoinnista ja uudiskohteista.

https://www.tk-pipe.fi/Topi Riivari oy
Topi Riivari oy huolehtii taloyhtiöiden, yritysten ja teollisuuslaitosten ilmakanavien puhdistuksesta, säädöstä, kiinteistölämpöpumpuista, niiden asennuksista ja ilmanvaihtotöistä. Kuusistossa sijaitseva, Turun seudulla toimiva yritys huolehtii terveemmästä sisäilmasta ja energiatehokkuudesta.
https://www.topiriivari.fi/


Urheiluhieronta Vellamo
Kaarinan keskustassa sijaitseva Urheiluhieronta Vellamo on erikoistunut hierontapalveluihin ja osteopaattisiin hoitoihin.
https://www.hierontavellamo.com/

UuniPizzeria
Kaarinassa maaliskuussa avautuva Uuni Pizzeria tarjoaa jäsenetuna -10% hinnoista!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6