Kaarinan Pojat ry:n yhteistyökumppanit

Mehiläinen Oy

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille.

KaaPolaiset voivat rekisteröityä Mehiläisen Urheilunettiin, jolloin jokaisen seuran jäsenen tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää markkinointibonusta seuran kassaan. Markkinointi-bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä. Urheilunettiin pääset rekisteröitymään tästä.

Macron Finland

Macron on yksi Euroopan johtavista urheiluvaatteiden valmistajista, jossa yhdistyvät italialaiseen tyyliin tyypillinen laatu ja perinteet, sekä intohimo ja asiantuntemus. Macron kiinnittää huomiota urheilijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin niihin täydellisesti sitoutuen.

KaaPolaisille Macron tarjoaa 30 % alennuksen verkkokaupasta ja myymälästä ostetuista tuotteista. Macronin Turun myymälä sijaistee osoitteessa Läntinen pitkäkatu 21-23. Verkkokauppaan pääset tästä.

OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki ja yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. OP tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella.

OP Turun Seutu hoitaa KaaPon joukkueiden maksuliikenteen hoidon.


Turku Energia

KaaPo- talon sähköt tulevat Turku Energialta.

Osana laajempaa yhteistyötä Kaarinan Pojat ja Turku Energia ovat yhdessä rakentaneet KaaPo Sähkö -sähkösopimuksen, joka on uusi tapa hankkia varoja KaaPon laadukkaan juniorityön tueksi. Joukkueille tarjoamme mahdollisuuden kerryttää varainhankinnan kassaa myymällä KaaPo Sähkö -sähkösopimuksia. Jokaisen tehdyn sopimuksen tuotosta Turku Energia lahjoittaa osan KaaPon juniorijalkapallon tukemiseen.

Jautek Oy

Jautek Oy on vuonna 1987 perustettu jauhemaalauksiin erikoistunut kaarinalainen yritys. Jautekin ehdoton kilpailuvaltti on valmiin työn korkea laatu sekä nopeat ja joustavat toimitukset.

Kaarinan Lukko Oy

on palveleva Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike Kaarinassa. KaaPon jäsenille Kaarinan Lukko tarjoaa 10 % alennuksen kaikista tuotteista (ei Abloy) sekä 15 % alennuksen Abloy-avaimista ja -lukoista.