Liity jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä, mutta myös muut henkilöt voivat liittyä seuran jäseniksi!

Jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenkortilla, jolla saat hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana.

Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa. Liity jäseneksi ja pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!

Jäsenmaksu 2022 20 €, ainaisjäsenmaksu 200 €. Joukkueiden toimihenkilöt on seuran päätöksellä vapautettu jäsenmaksusta, mutta heidän tulee silti liittyä virallisesti jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta. Vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä on puhe- ja äänioikeus seuran kokouksissa.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6