Kutsu KaaPo-golfiin

Tervetuloa Kaarinan Poikien ja Archipelagia Golf Clubin yhdessä järjestämään golf-tapahtumaan aina aurinkoiseen lähisaaristoon 16.5.2024..

Aamiainen tarjoillaan 7.45 alkaen ja kilpailun yhteislähtö tapahtuu kello 9.00.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä KaaPo-golf on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa tavoitteena on viettää huikea päivä mahtavan lajin ja upeiden pelikumppaneiden seurassa tukien samalla KaaPon loistavaa ja tavoitteellista juniorityötä. Tavoitteemme on täyttää kaikki 18 lähtöä ja lisäksi järjestämme lajitutustumisen golfista kiinnostuneille, lajitutustumiseen tarjolla 20 paikkaa.

KaaPo goes golf – Tule mukaan tukemaan paikallista urheilu- ja nuorisotyötä!

Pelimuotona on rento ja mukava kisamuoto, eli neljän hengen joukkuein pelattava Texas Scramble.

Texas Scramblen säännöt: Joukkue muodostuu neljästä pelaajasta. Joukkue saa tasoitusta yhteenlasketusta slopeista 10 %, slope määräytyy valitun teen mukaan, joka on vapaa valintainen.

Pelattava tee ja slope tulee ilmoittaa tuloskorttia noudettaessa, joukkueen slope on kuitenkin enintään pienimmällä tasoituksella pelaajan slope lisättynä kolmella.

Pelaaminen: Texas Scramble 4 hengen: Kaikki pelaajat lyövät tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää lyönnin väliin ja joukkueen seuraava pelaaja lyö palloa ja kaksi muuta jäsentä asettavat pallonsa, kuitenkin enintään avatun tuloskortin päähän merkitystä paikasta, ei lähemmäksi lippua, eikä peliasemaa parantaen. (esim. karheikosta väylälle)

Griinillä: Peli jatkuu samalla tavalla, paitsi viheriöllä pallot asetetaan. pelattava pallo merkitään ennen puttausta, joukkueen seuraava jäsen asettaa pallon. Mikäli merkkausta ei suoriteta, pelataan jatkolyönti pallon pysähdyttyä, mikäli se on vielä pelissä.

Hiekkaesteessä: Pallon paikka merkataan, ja lyönnin jälkeen, pallon paikka palautetaan samaksi kuin oli lyödyllä pallolla. Pallo asetetaan hiekkaesteeseen. (mikäli pallo on jalanjäljessä, myös tällöin este palautetaan samaksi)

Tasatilanteessa: Voittaa se joukkue jonka tarkkatasoitus on pienempi. Jos se on sama, ratkaisee arpa.

Yksittäiset pelaajat: 100 €, yksittäisistä pelaajista muodostetaan joukkueet järjestäjien toimesta.

Joukkueen hinta: 400 € / 4 pelaajaa, joukkueenne kokoonpanon voitte itse määritellä vaikkapa yhteistyökumppaneiden kanssa tai organisaationne omilla innokkailla golfin pelaajilla tai käyttää villiä korttia ja antaa järjestäjän jakaa pelaajat joukkueisiin (ei nimikkolähdöt).

Nimikkolähtö: 500 €, nimikkolähtönne kokoonpanon voitte itse määritellä vaikkapa yhteistyökumppaneiden kanssa tai organisaationne omilla innokkailla golfin pelaajilla.

Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä KaaPon juniorijalkapalloilijoiden hyväksi. Hinnat alv.0, sisältää aamiaisen, lounaan, green feen ja voittajille hyvät palkinnot.

Kiinnostaako golf – tule kokeilemaan lajia

KaaPo-golfin yhteydessä lajista kiinnostuneille järjestetään lajitutustuminen. Lajitutustuminen on mahtava tapa päästä näkemään ja kokemaan golfin tuoma nautinto. Laji tutustumisen hinta 75 € (alv.0) sisältää aamupalan, lounaan, opastuksen lajitaitoihin ja leikkimielisen Par3-kilpailun, sekä ison annoksen kokemuksia ja uusia tuttavuuksia.

Aamiainen yhdessä kilpailijoiden kanssa 7.45. Kello 9.00 alkaa lajiharjoittelu kokeneen Pro:n seurassa rangella, puttaus- ja harjoittelualueella, jonka jälkeen leikkimielinen golf-kisa haastavalla Par3-harjoitusradalla. Parhaan lyöntituloksen tehnyt palkitaan kilpailijoiden palkitsemisen yhteydessä.

Kilpailun ja lajitutustumisen jälkeen lounas ja palkintojenjako noin kello 14.00.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä linkistä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Olli Tuominen

Puheenjohtaja
Kaarinan Pojat Ry
puheenjohtaja@kaapo.fi

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6