KaaPo on vetreä 60-vuotias
Julkaistu: 28.10.2018 00.00

KaaPo on vetreä 60-vuotias

Lauantaina 27.10. Kaarina-salissa oli tunnelmaa, kun yli sata KaaPolaista juhlisti vetreää 60-vuotiasta seuraa. Hyvän ruuan ja juoman lomassa juhlissa palkittiin ansioituneita KaaPolaisia ja huutokaupattiin myös kaksi Regions' Cupin gameworn-pelipaitaa huimaan yli 500 €:n yhteishintaan! Näiden paitojen tuotto ohjataan suoraan KaaPon Nauti pelistä -tukipooliin.

Ilta startattiin asiaankuuluvasti KaaPo-laululla, josta Pasi Läpinen ja Timppa Virtanen olivat tehneet uuden, päivitetyn version. Biisin pääset kuuntelemaan tästä.

Illan ensimmäisenä palkintona jaettiin Suomen Palloliiton erikoispalkinto, Kaijan Kannu. Kaijan Kannu -palkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon edistämiseksi tehdystä menestyksekkäästä ja pitkäjänteisestä työstä sekä naisten ja tyttöjen tasavertaisesta huomioimisesta seuratoiminnassa. Vuonna 2018 tämän tunnustuksen sai pitkään töitä KaaPolaisen tyttö- ja naisfutiksen eteen tehnyt Kristiina "Kikka" Lehtinen. Seura onnittelee Kikkaa vielä kerran tästä huikeasta tunnustuksesta!

Kaarinan Pojat palkitsee perinteisesti tasavuosikymmeninä ansioituneita KaaPolaisia KaaPo-ansiomerkein. Tänä vuonna palkittiin kuusi henkilöä, joista jokainen on tehnyt pitkään töitä edistääkseen KaaPolaista ja kaarinalaista jalkapalloa. KaaPo-ansiomerkein palkittiin Seppo Piiparinen, Jukka Heikkonen, Kim Ekroos, Ari-Pekka Immonen, Ari Lahti ja Juhani Mäenpää.

Juhlissa jaettiin myös arvostettu Vuoden KaaPolaisen palkinto. Vuodesta 1978 alkaen on KaaPon toiminnassa merkittävästi vaikuttanut henkilö palkittu Vuoden KaaPolaisen arvonimellä ja arvostetulla Poikluoman poikien maljalla. Vuonna 2018 tuon tittelin ansaitsi mies, joka on yli kahden vuosikymmenen ajan ollut mukana kasvattamassa kaarinalaisia tyttö- ja naisfutareita - Vuoden KaaPolainen 2018 on KaaPolaisen tyttö- ja naisfutiksen Grand Old Man Raimo "Raikka" Lindholm!

Kiitämme kanssamme juhlineita seuran perustajajäseniä, nykyisiä toimijoita ja muita seuran ja jalkapallon ystäviä hienoista juhlista. Kunnon KaaPolainen taitaa - nyt kohti seuraavaa 60 vuotta!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6