Puheenjohtajan uuden vuoden tervehdys
Julkaistu: 31.12.2018 00.00

Puheenjohtajan uuden vuoden tervehdys

Yksi Suomen Palloliiton tärkeimmistä tavoitteista on ammattitaitoisen valmennuksen varmistaminen kaikille lapsille pelaajapolun alussa, ja tuohon tavoitteiseen vastatakseen toteuttaa KaaPo vuoden vaihteessa yhden historiansa suurimmista muutoksista palkkaamalla alle 12-vuotiaiden valmennukseen neljä vastuuvalmentajaa.

Muutoksen yhtenä tavoitteena on varmistaa tasapuolinen ja laadukas valmennus jokaiselle tytölle ja pojalle pelaajapolun alusta asti riippumatta iästä, asuinpaikasta tai muustakaan tekijästä. Uudella toimintatavalla tarjoamme jokaiselle pelaajalle tilanteeseen ja innostukseen sopivan määrän harjoittelua kuitenkin niin, että jokainen saa tasalaatuista valmennusta jokaisella harjoituskerralla. Uskomme, että tällä tavalla jokaisella on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa mahdollisimman pitkään omien tavoitteiden mukaan ja löytää oma paikkansa seurassa ja joukkueessa helposti tavoitteellisuuden kasvaessa tai vähetessä.

Toinen tärkeä tavoite uudistuksessa on harjoittelun siirtäminen koulupäivän yhteyteen. Näin perheille jää enemmän yhteistä aikaa iltaisin sekä lapsille mahdollisuus harrastaa muitakin lajeja. Tammikuusta alkaen iltapäiväharjoituksia tarjotaan Hovirinnan, Valkeavuoren ja Piispanlähteen koulujen 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä muidenkin koulujen oppilaille, mikäli he pääsevät itse kulkemaan iltapäivällä Kaarinan Keskurille. Tavoitteena on olosuhteiden niin salliessa ottaa toimintaan mukaan myös Kotimäen koulu, Auranlaakson koulu ja Kuusiston koulu.

KaaPon johtokunnalla on vastuu seuran toiminnasta ja taloudesta. Toivonkin, että vihjailut ja spekulaatiot seuran taloudellisista mahdollisuuksista palkata valmentajat lopetetaan niiden henkilöiden toimesta, jotka eivät seuran toiminnasta ja taloudesta vastaa eivätkä sitä välttämättä tunne. KaaPon tavoitteena on tulevaisuudessa yhteistyössä muiden seurojen kanssa kehittää kaarinalaista ja suomalaista jalkapalloa. Vain ja ainoastaan yhteistyöllä, jossa jokainen osapuoli saa jotain, voidaan viedä kaarinalaista ja suomalaista jalkapalloa eteenpäin.

Kiitän kaikkia KaaPolaisia menestyksekkäästä vuodesta 2018 ja toivotan hyvää uutta vuotta 2019!

Olli Tuominen
Puheenjohtaja

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6