KaaPon 60-vuotishistoriikki on täällä!
Julkaistu: 03.10.2019 00.00

KaaPon 60-vuotishistoriikki on täällä!

Vuosien myötä huomaa, että menneestä on monta totuutta. Jokainen muistaa ne itselleen merkitykselliset hetket. Historia on siis tarinoita ja subjektiivisia kokemuksia. Tässäkin historiikissa on haluttu nostaa esille pieniä tarinoita pienen suuren seuran 60-vuotisesta historiasta. Pienistä muistoista ja hetkistä syntyy isompi, kokonainen tarina.

Ja se tarina on nyt yksien kansien välissä! KaaPon 60-vuotishistoriikki ”Kun Kuikan Olli KaaPoa perusti – Kaarinan Pojat 60 vuotta” on nyt tilattavissa nettisivuiltamme ja toimistoltamme. Hinta: 35 € noudettuna, 41 € postitettuna.

Tilaa omasi


P.S. Tänä päivänä vuonna 1958 Kaarinan Pojat perustettiin Ylikylän koululla. Pöytäkirjan mukaan tilaisuudessa oli 26 jalkapalloilusta kiinnostunutta asianharrastajaa ja 28 innostunutta pikkupoikaa. Seuran perustajajäseniä haluammekin nyt muistaa tällä historiikilla. Valitettavasti meillä ei kuitenkaan ole tallessa kaikkien perustajajäsenten yhteystietoja, joten jos olet perustajajäsen tai perustajajäsenen jälkeläinen, otathan yhteyttä toimisto@kaapo.fi, niin toimitamme kirjan perille.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6