KaaPo ja Kaarinan seurakunta yhteistyöhön
Julkaistu: 05.03.2020 00.00

KaaPo ja Kaarinan seurakunta yhteistyöhön

KaaPo ja Kaarinan seurakunta aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on kirkon kautta tarjota toimintaa sellaisille lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä toiminnan ulkopuolelle.

- Yhteiskuntavastuu on meille tärkeä asia ja haluamme omalta osaltamme pyrkiä mahdollistamaan harrastuksen tai edes lajikokeilun mahdollisimman monelle kaarinalaiselle lapselle ja nuorelle. Yksi taho, jonka kanssa yhteistyössä tämä onnistuu, on seurakunta, kertoo puheenjohtaja Olli Tuominen yhteistyön taustoista.

- Seurakunta lähtee hyvillä mielin yhteistyöhön KaaPon kanssa. Molemmilla on vahva halu toimia kaarinalaisten ja erityisesti kaarinalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta. Yhteustyömahdollisuuksia on runsaasti, täydentää Kaarinan seurakunnan kirkkoherra Ville Niittynen.

Yhteistyön tarkemmat muodot ovat vielä auki ja joskus tilaisuus tehdä yhetistyötä tulee varsin nopealla aikataululla. Pyrimme kuitenkin uutisoimaan yhteistyöstä ja sen muodoista myös nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6