Roope Läpiselle ja Matias Salmiselle jatkosopimus
Julkaistu: 15.01.2021 12.00

Roope Läpiselle ja Matias Salmiselle jatkosopimus

Kauden 2021 kattava jatkosopimus on solmittu keskikenttäpelaajien Roope Läpisen ja Matias Salmisen kanssa. Kausi 2021 on Läpiselle neljäs ja Salmiselle kolmas KaaPon paidassa. 22-vuotiaat miehet vahvistaavt KaaPon hyökkäyspäätä.

"Hyvillä fiiliksillä lähdetään tulevaan kauteen", kommentoi jatkosopimustaan Läpinen. "Sama homma, iloisella fiiliksellä lähdetään uuteen kauteen", komppaa Salminen.

Nuoresta iästä huolimatta miehillä on jo kokemusta Kakkosen matseista, mikä on valmentaja Esa Niemisen mieleen. "Roopesta ja Mattesta saamme ison kentän verran nuoruuden intoa, ennakkoluulottomuutta ja yllätyksellisyyttä. Tämä kaikki on, nuoresta iästä huolimatta, maustettu vielä sopivalla määrällä kokemusta. Siksi voimmekin odottaa isojen peliminuuttien lisäksi pojilta niitä ratkaisuja, joilla ottelut voitetaan ja saadaan yleisökin huokailemaan. Tämän ”suurempien saappaiden haasteen” pojat ovat ottaneet vastaan positiivisella asenteella ja se onkin jo näkynyt treeneissä", Nieminen myhäilee tyytyväisenä.

Viime kausi meni molemmilta miehiltä vähän penkin alle, kun loukkaantumiset vaivasivat. Nyt on kuitenkin toisin.

"Viime kausi oli vähän tynkäkausi polvivamman takia, mutta nyt olen saanut harjoitella lähes terveenä pientä takaiskua lukuun ottamatta. Uusi valmennusryhmä, uudet kuviot ja joukkuekin vaikuttaa aika valmiilta. Yleisfiilis on hyvä ja odottavainen", tiivistää Läpinen. "Viime kaudella oli aika paljon loukkaantumisia ja muitakin vastoinkäymisiä. Nyt on enemmän motivaatiota ja toivottavasti pysyn kunnossa. Tavoitteena, niin kuin muillakin, on paikka avauskokoonpanosta ja huhujen mukaan olen valmis juoksemaan aika paljon sen saavuttamiseksi", virnistää puolestaan Salminen.

Vuoden 1998 ikäluokkaa edustavat miehet ovat tuttuja myös päävalmentaja Pasi Läpiselle: "Nämä 98-ikäluokan pojat ovat sattuneesta syystä minulle erittäin tuttuja. Olen seurannut heitä siitä saakka, kun ovat olleet ihan pikkupoikia. Tässä kaksikossa on valtavan iso potentiaali, kunhan vaan pysyvät terveenä. Kummankaan parasta peliä ei olla vielä nähty."

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6