Julkaistu: 13.12.2019 00.00

Nauti pelistä -tukipooli jakoi avustuksia kaudelle 2020

Joulun lähestyessä myös KaaPon Nauti pelistä -tukipoolin avustukset tulevalle kaudelle on perinteiseen tapaan jaettu. Yhteensä tukea kaudelle 2020 jaetaan kuudelletoista KaaPolaiselle.

- Taloudellisen avun hakemisen kynnys on monelle korkea. Moni vanhempi on varmasti miettinyt pitkään, kehtaako hakea apua. Siksi avun hakemisen prosessista on pyritty tekemään mahdollisimman helppo ja luottamuksellinen. Seuran uusi taloudellinen malli, jossa toimintamaksut laskutetaan suoraan pelaajalta eikä edellisten kausien tapaan joukkueen kautta takaa nyt myös entistä paremmin sen, että tieto avun hakijoista ja saajista pysyy vain tukipoolin hallituksella eikä tietoa tarvitse enää jakaa esimerkiksi joukkueenjohtajille, miettii tukipoolin hallitukseen kuuluva seuran puheenjohtaja Olli Tuominen.

Tukipoolin hallitus teki päätökset avustuksista alkuviikosta ja jokainen avustusta hakenut perhe sai tukea. KaaPo haluaakin tässä kohtaa kiittää mukana olevia yrityksiä ja yksityishenkilöitä, joiden lahjoitusten avulla tukipoolin toiminta on mahdollista.

- Nauti pelistä -tukipoolin avulla moni KaaPolainen lapsi ja nuori pystyy jatkamaan harrastustaan kustannusten noususta huolimatta, kiittelee myös Tuominen.

Nauti Pelistä -tukipooli on toiminut kaudesta 2012 lähtien ja on toimintansa aikana tukenut lasten ja nuorten perheitä lajin harrastamisesta koituvien kustannusten kattamisessa yli 20 000 eurolla. Tukipooli on vuosien aikana tukenut KaaPolaisia myös seuralle myönnettävän koulutustuen myötä, jolla on mahdollistettu esimerkiksi pelaajien osallistumista erilaisiin pelaajakoulutustapahtumiin sekä valmentajien kouluttautuminen.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6