Nauti Pelistä -tukipooli

Kaarinan Pojat ry on aktiivinen kaarinalainen jalkapalloseura, joka liikuttaa joukkueissaan ja ryhmissään satoja lapsia ja nuoria. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus liikuntaan kaikille lapsille ja nuorille – niillekin, jotka tarvitsevat tukea harrastamiseen. Haluamme osaltamme myös ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä avaamalla kenttämme kaikille kiinnostuneille. Tätä kutsumme yhteisötoiminnaksi, mikä tarkoittaa käytännössä 1) tukea vähävaraisten perheiden harrastusmaksuihin ja varustehankintoihin Nauti pelistä -tukipoolimme kautta ja 2), toimintaa, jotta kukaan ei jäisi syrjään.


Nauti pelistä -tukipoolin tarkoitus on tukea ensisijaisesti vähävaraisten pelaajien harrastustoimintaa taloudellisesti. Tukipoolissa on Solidaarisuus-rahasto, josta anotaan taloudellista tukea sosiaalisin perustein. Tukipoolin kautta on myös mahdollisuus tukea lahjakkaiden pelaajien kehittymistä sekä valmentajien kouluttautumista.

Tule mukaan! Sinä tai yrityksesi voitte auttaa meitä tarjoamaan kavereita ja ikioman jalkapalloharrastuksen vieläkin useammalle kaarinalaiselle lapselle ja nuorelle. Voit tukea yhteisötoimintaamme helpoiten liittymällä tukipoolin jäseneksi. Voit myös tilata tukipooli-pipon, jonka myyntituotosta osa menee suoraan tukipooliin. Kaikki apu on tarpeen ja pienikin lahjoitus tärkeää!

Yrityksen jäsenmaksu: 200 €
Yksityishenkilön jäsenmaksu: 20 €
Tukipooli-pipo: 13 €, josta 3 € suoraan tukipooliin

Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.


Liity nyt jäseneksi

Tukipooli-jäsenet 2020

Olli Tuominen
Antti Oivanen
Huusko & Co Oy
Topi Riivari Oy
Tipitek Oy
Kaarinan Apteekki

Tukipooli-jäsenet 2019

Made Consulting Ltd Oy
Antti Lehtimäki
Viljami Vainio
Viivi Vainio
KaaPo M45
Jussi Luotonen
Regina Hollmén
Pirjo Joutsen
Marjaana Kaaresvirta
Pauliina Kaaresvirta-Huhta
Kaarinan Apteekki


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat