KaaPon syyskokouksessa ennätysmäärä jäseniä – Olli Tuominen uudelleen puheenjohtajaksi
Kaarinan PojatJulkaistu: 18.11.2021 19.00

KaaPon syyskokouksessa ennätysmäärä jäseniä – Olli Tuominen uudelleen puheenjohtajaksi

Kaarinan Pojat ry:n sääntömääräinen syyskokous kokoontui torstaina 18.11. Kotimäen koulun tiloissa. Kokoukseen osallistui ennätysmäärä äänioikeutettuja jäseniä, kun 70 äänioikeutettua KaaPolaista oli saapunut paikalle kokoukseen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin seuran entinen toiminnanjohtaja Kim Ekroos. Asialistaa edettiin järjestyksessä aina toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistamiseen asti. Erovuorossa ollut johtokunta ei ennen puheenjohtajana toimineen Olli Tuomisen eroa ollut ehtinyt laatia toimintasuunnitelmaa ja talousarviota kokousta varten, joten näiden laatiminen jää uuden johtokunnan vastuulle ja tullaan hyväksymään myöhemmin järjestettävässä seuran ylimääräisessä kokouksessa.

Kisaan johtokunnan puheenjohtajuudesta ehdotettiin lokakuussa toimesta eronnutta Olli Tuomista. Ilman vastaehdokkaita puheenjohtajan valinta oli yksimielinen. Johtokunnan muiksi jäseniksi ehdotettiin ja valittiin Juuso Jaakkola (uusi), Kari Lahtinen (uusi), Juha Lainio (uusi), Sarianna Lehtinen (uusi), Jussi Luotonen (jatkaa), Susanna Luotonen (uusi), Joni Palonen (uusi) ja Petri Tarkkanen (uusi).

Myös tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta jää ylimääräisen kokouksen tehtäväksi, jonka johtokunta kutsuu koolle mahdollisimman pian.

KaaPo kiittää johtokunnasta nyt poisjääneitä jäseniä viime vuosien arvokkaasta työstä seuran eteen!