Edustusjoukkueet

KaaPon lippulaivajoukkueet, miesten ja naisten edustusjoukkueet, pelaavat Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla miesten ja naisten Kakkosessa. Edustusjoukkueemme tarjoavat yrityksellenne alueellista ja valtakunnallista näkyvyyttä. Alla muutamia vaihtoehtoja yhteistyömahdollisuuksista.


Otteluisännyys miesten Kakkosessa

Näkyvin ottelutapahtumapromootiomme on otteluisännyys. Ottelu ja ottelupalvelut räätälöidään aina yrityksenne toiveiden tarpeiden mukaan. Pakettiin kuuluu VIP-liput* kuudelle, äänimainonta ja yrityksen logo otteluohjelmassa. Yrityksenne brändi on vahvasti mukana myös ottelun ennakkomarkkinoinnissa. Mahdollisuus myös esimerkiksi otteluliputukseen ja yrityksen omaan promopisteeseen ottelussa.

Kummipelaaja

Yrityksen oma kummipelaaja on mainio tapa näkyä ja kuulua ottelussa. Yrityksenne logo näkyy otteluohjelmassa, yrityksenne nimi kuulutetaan aina pelaajan nimen yhteydessä ja nettisivujemme pelaajakortissa on pelaajan kohdalla maininta yrityksestänne sekä linkki omille kotisivuillenne. Lisäksi pakettiin kuuluu kaksi kausikorttia yrityksenne käyttöön. Kummipelaaja on käytettävissänne myös omassa markkinoinnissanne!

Mainos otteluohjelmassa

Jokaisessa ottelussa katsojille jaetaan otteluohjelma, ja mainos otteluohjelmassa on erinomainen tapa näkyä katsojille läpi kauden.

Mainos kentän laidalla

Näkyvyys kaikissa Keskurin ottelutapahtumissa? Onnistuu! Laitamainos on näkyvillä aina, kun KaaPo pelaa Keskurilla. Laitamainoksella saat ison näkyvyyden brändillesi.


Kiinnostuitko tarjoamistamme mahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätäläidään yrityksellenne sopiva paketti!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Puheenjohtaja
Olli Tuominen
puheenjohtaja@kaapo.fi
040 544 1812