KaaPo Sähkö – uusiutuvaa energiaa peliin!

Suomessa otetaan 21.2.2022 käyttöön sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä, datahub. Datahubin käyttöönotto on vaatinut sähköyhtiöiltä isoja muutoksia omiin tietojärjestelmiinsä. Myös me Turku Energiassa olemme valmistautuneet datahubin tuloon uudistamalla asiakaspalvelun ja laskutuksen tietojärjestelmät yhteensopiviksi datahubin kanssa.

Varsinainen siirtymävaihe alkaa helmikuun alussa, mutta 21.1.-21.2. välisenä aikana emme voi ottaa vastaan uusia määräaikaisia sopimuksia verkkosivulinkkiemme kautta järjestelmän käyttöönotosta johtuen. Tästä syystä kumppanisähkötuotteemme on poistettu näkyvistä em. ajaksi. Siirtymävaiheen aikana minkään energiayhtiön asiakas ei voi vaihtaa myyjää, paitsi jos kyseessä on muutto tai uusi sopimus alkaa vasta aikaisintaan 8.3.2022.

Osana laajempaa yhteistyötä Kaarinan Pojat ja Turku Energia ovat yhdessä rakentaneet KaaPo Sähkö -sähkösopimuksen, joka on uusi tapa hankkia varoja KaaPon laadukkaan juniorityön tueksi. Joukkueille tarjoamme mahdollisuuden kerryttää varainhankinnan kassaa myymällä KaaPo Sähkö -sähkösopimuksia. Jokaisen tehdyn sopimuksen tuotosta Turku Energia lahjoittaa osan KaaPon juniorijalkapallon tukemiseen.

Tee oma KaaPo Sähkö -sopimuksesi täällä tai soita p. 02 2628 111.