KaaPon valmentajat esittäytyvät, osa 2: Pasi Blomqvist
Julkaistu: 19.11.2019 00.00

KaaPon valmentajat esittäytyvät, osa 2: Pasi Blomqvist

KaaPon valmentajat esittäytyvät -juttusarjassa pääset tutustumaan eri joukkueidemme valmentajiin. Tällä kertaa vuorossa on P12- ja P13-joukkueiden vastuuvalmentaja Pasi Blomqvist.


P12 ja P13 lähtevät tulevaan kauteen Pasi ”Pappa” Blomqvistin johdolla

Pitkän linjan KaaPo-koutsi ja varmasti lähes jokaiselle KaaPolaiselle tuttu naama Pasi ”Pappa” Blomqvist luotsaa kaudella 2020 KaaPon 2007- ja 2008-syntyneiden poikien joukkueita.

- Valmentajana olen sitoutunut, kannustava ja pitkän kokemuksen omaava jalat-maassa tyyppi. Osa tulevan kauden pelaajistosta on minulle jo ennestään tuttuja ja he tietävät kyllä, millainen valmentaja olen ja mitä pelaajilta vaadin.

Kaarinassa syntynyt ja kasvanut ja yhä edelleen asuva Pasi aloitti oman jalkapallouransa Kairiskulman nappuloissa. Sen jälkeen tie vei junioripelikentillä naapurikaupungin mustavalkoiseen raitapaitaan. Aikuisurallaan ”Pappa” ehdit edustaa eri sarjatasoilla mm. PiPS:aa ja EIF:iä sekä totta kai myös Kaarinan ylpeyttä. Aktiiviuran jälkeen kosketuksia palloon on kertynyt myös KaaPon M35-joukkueessa ja tulevallakin kaudella M45-joukkueen paidassa.

- Varmasti yksi syy siihen, miksi valmennan KaaPossa on se, että asun Kaarinassa. Jos asuisin jossain muualla, todennäköisesti valmentaisin sielläkin. Toki pitää myös todeta, että kun on ollut valmennushommissa Kaarinassa jo 15 vuoden ajan ja kaikenlaista on tullut nähtyä, niin kyllä KaaPossa on myös hyvä valmentaa. Täällä on innostunut avoin ilmapiiri valmentajien kesken ja seuralla vahva halu tehdä tätä niin hyvin kuin mahdollista kaarinalaisissa puitteissa.

15 vuodessa ehtii valmentajana tosiaan nähdä yhtä jos toista. Kaikista kokemuksista on myös hankala nostaa esiin sitä yhtä ja ainoaa parasta kokemusta.

- On aivan mahdotonta päättää vain yhtä parasta muistoa valmennusuran varrelta. Hyviä ja parhaita muistoja voi tulla niin päivittäisessä tekemisessä kun vaikka silloin, kun tapaa jonkun vanhan pelikaverin ja pääsee muistelemaan vanhoja aikoja. Mutta sanotaan nyt että vaikka turnaukset Porissa :). (toim.huom. Emme mitenkään ymmärrä, miten yksikään hyvä muisto voisi ikimaailmassa liittyä Poriin, mutta sallitaan Pasille silti tämä harhakuvitelma.)

Lopuksi Pasi paljastaa meille vielä jotain sellaista, mitä kovinkaan moni ei hänestä tiedä.

- Olen harrastanut sukelluskalastusta. Pituussukellusennätykseni on 100m räpylöillä ja hengenpidätystä 3 min.


Juttusarjan muut osat

Osa 1: Ari Lahti

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6