Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

PIF - KaaPo   0 - 3

Parainen Pajbacka nurmi

Otteluennakko: PIF - KaaPo 11.6.2021

KaaPon vieraspeliputki jatkuu perjantaina 11.6., kun vuorossa on Länsi-Suomen derby Paraisilla PIF:n vieraana. Edellisten vastustajin, HJS:n ja Ilves/2:n, tapaan myös PIF voidaan laskea yhdeksi Kakkosen B-lohkon ennakkosuosikeista.

KaaPo on kauden kahdessa ensimmäisessä otteluss aooittanutolevansa varsin iskukykyinen joukkue. Viime perjantain ottelusta Tampereelta tuli kauden ensimmäinen voitto, kun Ilves/2 kaatui lukemin 2-3. "Ottelusta jäi tosi hyvät fiilikset. Oli erittäin tärkeä ja hieno voitto sen jälkeen, kun ensin oltiin tappiolla, tultiin tasoihin, oltiin jölleen tappiolla ja tulsiin tasoihin ja sen jälkeen tehtiin voittomaali vielä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Oli kyllä makea voitto", summaa päävalmentaja Pasi Läpinen.

Tulevan perjantain derbymatsiin KaaPo lähtee nöyryydellä. "Vastassa on erittäin kova PIF. Pidän heitä yhtenä sarjan ennakkosuosikeista, ellei jopa ihan ykkösenä. Vastassa tulee olemaan laadukas ja hyvä joukkue. Mutta totta kai me lähdemme haastamaan ja taistelemaan kolme pistettä Kaarinaan", ennakoi Läpinen. Joukkueen kapteeniksi kolmatta kautta peräkkäin äänestetty Teemu Tuominen on samoilla linjoilla: "Viime kausien perusteella vastassa on tosi vahva joukkue, jolta löytyy paljon hyökkäysvoimaa. Derby on tietenkin aina vähän erikoinen peli ja siinä on fiilistä. Taistelutahtoa löytyy ihan varmasti", Tuominen toteaa. "Ei näihin peleihin tarvitse pitää mitään motivaatipuheita, kyllä pelaajat ovat valmiina", päättää vielä Läpinen.

Haastattelussa lisää Paten ja Teemun mietteitä voitokkaasta Ilves-pelistä sekä tulevasta derbystä.

Tilastot
PIF

0 - 3

(0-1)
2'MaaliHeinonen Ilmari
11'VaroitusHeinonen Ilmari
43'VaroitusTuominen Teemu
50'VaroitusJussila Jani
52'MaaliValtanen Mikko
61'Vaihto ulosSalminen Matias
61'Vaihto sisäänOmar Farhan
62'Vaihto ulosValtanen Mikko
62'Vaihto sisäänJärvistö Joona
76'VaroitusSalminen Juho
83'Vaihto ulosJussila Jani
83'Vaihto sisäänJohansson Alex
86'Vaihto ulosBlomqvist Niklas
86'Vaihto sisäänRuokangas Miska
93'VaroitusJärvistö Joona