Esittely
Ottelutilastot
NouLa - KaaPo
2014 - Miehet Edustus - Regions´ Cup
Klo 13:00 Sonera Stadium, Helsinki
27
Syy

Ennakkoinfo


Suomen Regions´ Cupin finaali 2014

Lähtö Keskurin parkkipaikalta klo 9.15

KaaPo valmiina finaaliin


KaaPon lippulaiva on päässyt valmistautumaan kauden päättävään Suomen Regions´ Cupin finaaliin lähes optimaalisista asetelmista, sillä joukkue pelasi tiistaina hyvän kenraalin sarjan päätöskierroksella TPK:ta vastaan ja on päässyt harjoittelemaan hyvin kohti finaalia. Myös pelaajisto on lähes täydessä tikissä, sillä runkomiehistöstä ovat sivussa ainoastaan vasemman käden värttinäluunsa LTU-ottelussa murtanut Jaakko Hietarinta, sekä henkilökohtaisista syistä pois riveistä oleva Hans Honkasalo. Sivussa ovat toki edelleen myös jo pitkään riveistä loukkaantumisten, armeijan ja muiden syiden takia poissa olleet Joakim Ahlgren, Niilo Ranta, Mikael Heininen, Ilmari Heinonen, Jose Lopez, Mikko Päiväläinen ja Tuomas Markkula.

Pitkästä poissaolijoiden listasta huolimatta vt. päävalmentaja Mikko Sirenillä on käsissään laadukas 21 terveen pelaajan ryhmä, josta valita joukkue lauantain finaaliin. Keltapaidat viimeistelevät viimeiset kuviot kohdilleen perjantaina ja kohti Helsinkiä joukkue starttaa lauantaiaamuna.

Ottelusta on KaaPon toimesta Twitter-seuranta, jonka lisäksi ottelu tulee suorana lähetyksenä Palloliiton HUU-tv:sta.

Ja mikäli haluat nauttia Kaarinan ylpeyden otteista Cup-finaalissa ihan livenä, lähde mukaan fanimatkalle! Fanibussissa on vielä tilaa ja ilmoittautumisaikaa on perjantaihin kello 16.00 saakka. Ilmoittautuminen.

 

KaaPo on Suomen Regions´ Cupin mestari!


Kaarinan Pojat teki lauantaina 27.9.2014 historiaa, kun edustusjoukkue kruunasi hienon kautensa Suomen Regions´ Cupin voitolla. Voitto matkasi Kaarinaan lopulta lukemin 0-4, joka samalla tarkoittaa lähes 3500 euron lahjoitusta Nauti Pelistä-Tukipoolille.

Ottelun ensimmäinen jakso oli vielä tasaista vääntöä, eikä maalipaikoilla mässäilty kummassakaan päädyssä. Jakson vanhetessa ote siirtyi yhä vahvemmin KaaPolle, mutta hyvin puolustanut NouLa ei antanut keltapaidoille juurikaan mahdollisuuksia maalintekoon.

Muutama tekopaikka toki syntyi ja niistä paras osui Kalle Luotoselle. Veljensä Jussi lähetti vasemmalta keskityksen maalin eteen, mutta Kallen ohjaus suuntautui hieman ohi maalin.
Aivan jakson lopulla Eemeli Laaksonen oli päineen korkeimmalla Kalle Luotosen lähettämässä sivuvaparissa, mutta pusku suuntautui hiuksenhienosti maalipuiden väärälle puolelle.

Toinen jakso olikin sitten alusta asti keltapaitojen hallintaa. Jo 48. minuutilla Jussi Luotonen pyssytti 20 metristä ylärimaan ja kuutisen minuuttia myöhemmin Janne Tuominen hieman lähempää aivan riman alle, mutta järvenpääläiseten maalia vartioinut Janne Laine ohjasi laukauksen yli maalin.

Iltapäivän avausmaalia ei kuitenkaan tarvinnut kauaa odotella, sillä nelisen minuuttia Tuomisen paikan jälkeen kuparinen rikkoutui. Olli Rihko keskitti vasemmalta, Laine haroi tyhjää ja Mikael Sibakov puski takatolpalta voittomaaliksi jääneen osuman.

Kippari Rihko oli itse asialla kymmenkunta minuuttia myöhemmin. Lassi Lahti lähetti oikealta kulmapotkun, josta Laine nyrkkeili jälleen ohi. "Oka" oli ensimmäisen haaskalla ja pommitti pallon vaikeasta asennosta verkon perukoille.

Ottelun käydessä viimeisiä minuuttejaan, iski KaaPo viimeiset niitit NouLan pyristelylle. Vaihdosta sisään tulleet Jussi "Ikoni" Kosonen ja Juha Kauppi järjestelivät ottelun kolmannen kaapin. Kosonen laukoi ja Kauppi oli ensimmäisenä Laineen eteensä torjumassa pallossa ja iski kuulan perille saakka. Sama mies oli asialla hetkeä myöhemmin, kun tämä siirsi Sibakovin keskityksestä pallon akrbaattisella suorituksella ohi Laineen.

Ottelun loppulukemat piirtyivät siis Sonera Stadiumin tulostauluille muotoon 0-4 ja historiallinen cup-voitton matkasi Kaarinaan. Voiton lisäksi ottelun pelaajan titteli lähti KaaPon mukaan, kun palkinnon pokkasi itselleen tyylikkäällä suorituksella toppari Eemeli Laaksonen.

Iltapäivän onnistujiin kuuluivat myös hienosti omiaan tukeneet ja vastustajan kannattajat suohon laulaneet KaaPo-fanit, joita oli matkannut pääkaupunkiin kymmenittäin.

Ottelu päätti samalla KaaPon kauden, jonka saldona oli siis "tuplamestaruus", Kolmosen ja Regions´ Cupin voittojen myötä. Edustusjoukkue haluaa kiittää kaikki kannattajiaan, tukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan upeasta kaudesta 2014 ja toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan keltapaitojen matkaan myös Kakkosessa kaudella 2015!

Kattava tilastopaketti edustuksen kaudesta 2014 ilmestyy sivuille lähiaikoina.

Suomen Palloliiton otteluraportti

Ottelun maalikooste ja parhaat palat

27.9.2014 Suomen Regions´ Cupin Finaali NouLa - KaaPo 0-4 (0-0)

Maalit:
58´ Mikael Sibakov (Olli Rihko) 0-1
67´ Rihko (Lassi Lahti) 0-2
89´ Juha Kauppi 0-3
90´ Kauppi 0-4

KaaPo:n kokoonpano:
Peltonen-Nyholm-Tuomi-Laaksonen-Tuominen
Rihko (C, v)-Saarinen (69´ Hopsu)-Luotonen K. (46´ Lahti, v)-Mäkinen (77´ Kosonen)-Hannuniemi (46´ Sibakov)-Luotonen J. (83´ Kauppi)

Yleisö: 304

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
NouLa 0 - 4
(0 - 0)
32' Varoitus Nimi

46' Vaihto ulos Nimi

46' Vaihto ulos Nimi

46' Vaihto sisään Sibakov Mikael

46' Vaihto sisään Nimi

58' Maali Sibakov Mikael

58' Maalisyöttö Nimi

67' Maali Nimi

67' Maalisyöttö Nimi

69' Vaihto ulos Nimi

69' Vaihto sisään Nimi

71' Varoitus Nimi

77' Vaihto ulos Nimi

77' Vaihto sisään Nimi

83' Vaihto ulos Luotonen Jussi

83' Vaihto sisään Nimi

89' Maali Nimi

90' Maali Nimi

90' Maalisyöttö Sibakov Mikael
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat