Tervetuloa mukaan KaaPon iltapäiväkerhoon!

KaaPon Iltapäiväkerho on oivallinen mahdollisuus perheille saada lapsille ohjattu ja valvottu ympäristö koulupäivän jälkeiseen iltapäivään. Iltapäiväkerho on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille. KaaPon iltapäiväkerho aloitetaan päivittäin läksyparkilla, jossa pienet koululaiset pääsevät tekemään koulutehtävät. Välipalan jälkeen siirrytään leikkien ja pelien maailmaan. Välipala kuuluu iltapäiväkerhossa kaikille.

KaaPon iltapäiväkerholaisille mahdollistetaan myös Kyyti-palvelu, jolla lapset noudetaan suoraan koululta koulupäivän jälkeen.

KaaPon iltapäiväkerhotoiminta tapahtuu kokonaisuudessaan Kaarinan Keskusliikuntapuiston ympäristössä sijaitsevalla KaaPo-talolla (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina). KaaPo-talossa on ajanmukaiset tilat kerhotoiminnalle sekä erinomaiset puitteet ulkoiluun ja liikuntaan.

Hinnat

KaaPon iltapäiväkerho 135,00 EUR / kk (sisältää ohjauksen ja välipalan)
Kyyti-palvelu 60,00 EUR / kk

Iltapäiväkerhopaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. KaaPon Iltapäiväkerhotoiminnan irtisanomisaika on 1 kuukausi. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä koulujen lomajaksoina tai arkipyhinä.