Nina Peltonen aloittaa KaaPon fyysisenä valmentajana
Julkaistu: 23.04.2019 00.00

Nina Peltonen aloittaa KaaPon fyysisenä valmentajana

KaaPon uutena fysiikkavalmentajana aloittaa Nina Peltonen. Peltonen on lähes valmis fysioterapeutti ja hyppää KaaPon valmentajapestiin välittömästi.

KaaPossa Peltonen vastaa seuran klinikkavastaanotosta, joka on tarkoitettu ensisijaisesti loukkaantuneille ja loukkaantumisesta kuntoutuville pelaajille, mutta toimii myös ennaltaehkäisevänä toimintana pelaajille, joiden loukkaantumisriski on syystä tai toisesta suuri. Lisäksi Peltonen on käytettävissä joukkueiden fyysiseen valmennukseen erikseen sovittaessa. Jalkapallo lajina on Ninalle tuttu.

- Olen pelannut jalkapalloa Åbo IFK:n sekä PIF:n paidoissa yhteensä 15 vuotta. Minulla on entuudestaan kokemusta niin yksilöiden kuin joukkueiden fysiikkavalmennuksesta sekä kuntoutuksesta. Tämän hetken suurimmat ammatilliset kiinnostuksen kohteeni ovat erityisesti keskivartalon stabiliteetin harjoittaminen pallollisilla harjoituksilla sekä pelaajien reaktiokyvyn parantaminen", Peltonen kertoo itsestään.

KaaPon fyysisenä valmentajana aiemmin toiminut Ville Peltonen siirtyi maaliskuussa FC Interin organisaatioon, minkä vuoksi paikka KaaPossa aukesi uudelle ammattilaiselle.

- Villen kanssa homma toimi todella hienosti ja huomasimme, että fysiikkavalmentajalle oli kovaa kysyntää seurassa ja joukkueissa. Toivomme, että joukkueet hyödyntävät myös Ninan ammattitaitoa yhtä laajasti ja sitä kautta saadaan mahdollisetettua entistä monipuolisempi harjoittelu kaikille KaaPolaisille, toteaa puheenjohtaja Olli Tuominen.

Koko KaaPo-perhe toivottaa Ninan lämpimästi tervetulleeksi seuraan!


Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6