Tule mukaan toimintaan

Tule mukaan KaaPon toimintaan

Kaarinan Pojat tarjoaa jokaiselle jotakin; laadukasta valmennusta, paikallisen seurayhteisön sekä yhteenkuuluvuuden tunteen kaikkien kaarinalaisten keskuudessa.

Pelaajalle

Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Lue lisää KaaPolaisesta pelaajapolusta täältä. Täältä näet, mitä pelaaminen KaaPossa maksaa.

Miten toimin, kun haluan liittyä KaaPon joukkueeseen
Ota yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen vastuuvalmentajaan ja tarvittaessa myös joukkueenjohtajaan. Heidän kanssaan voit sopia, milloin menet joukkueen harjoituksiin tutustumaan joukkueeseen ja sen urheilulliseen toimintaan. Joukkueen omalla alisivustolla voit käydä tutustumassa oman ikäluokkasi joukkueen toimintaan. Kaikkien KaaPon joukkueiden toimintaan voi aina tutustua tietyn ajan ilman sitoumuksia. Tutustumisajasta tulee sopia joukkueen johdon (vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja) kanssa.

Vanhemmalle

Haluamme myös pelaajan vanhemmat mukaan KaaPo-perheeseen. Joukkueissa on tarjolla erilaisia pestejä kiinnostuneille ja aktiivisille vanhemmille. Liittymällä seuran jäseneksi pääset vaikuttamaan koko seuraa koskeviin päätöksiin. Lisätietoa vanhempien roolista löydät täältä. Koska vanhemmat ovat keskeisessä roolissa paitsi kuljettamisessa ja kannustamisessa, myös kustantamisessa, kannattaa tutustua myös siihen, mitä pelaaminen KaaPossa maksaa.

Vapaaehtoiseksi

Haluatko antaa panoksesi KaaPon toimintaan ja olla mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastusta valmentajana, erilaisissa tapahtumissa tai vaikka seuran johtokunnassa? Siinä tapauksessa lue lisää täältä.


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Lokakuu   »
Kategoriat