Kaarinan Pojat on Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin suurin tyttö- ja naisjalkapalloseura
Julkaistu: 01.11.2019 00.00

Kaarinan Pojat on Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin suurin tyttö- ja naisjalkapalloseura

Syyskuun lopun pelaajamäärätilasto Suomen Palloliitosta vahvistaa sen, mikä kaarinalaisessa jalkapallossa on tiedetty jo muutaman vuoden ajan. Määrätietoinen toiminnan laadun kehittäminen näkyy vahvana kehityksenä suoraan myös seuran pelaajamäärässä.

- Kaarinan Pojissa vuoden 2018 lopussa jalkautusvaiheeseen tullut seurajohtoiseen toimintamalliin siirtyminen on ollut välttämätön toiminnan laatukriteerien näkökulmasta. Päätoimisiin valmentajiin panostaminen varhaisissa ikäluokissa on teko, joka vastaa siihen arvomaailmaan, jota KaaPolaisuus edustaa. Kaarinalaisille jalkapallon harrastajille halutaan tarjota tasalaatuinen harrastusympäristö koko seurassa. Tämä näkyy myös positiivisesti tyttöpelaajien lukumäärissä, toteaa Kaarinan Poikien puheenjohtaja Olli Tuominen.

Tuleva kausi käynnistyy myös tukevalta pohjalta. Kaarinan Poikien tyttötoiminta lepää vahvoilla harteilla, kun valmennuksesta vastaa jatkossakin kokenut päätoiminen ammattivalmennus Jouni Roukalan ja Harri Laaksosen johdolla.

- Kasvanut pelaajamäärä velvoittaa myös seuraa vastaamaan huutoon. Lupauksista pidetään kiinni. Näin ollen Kaarinan Pojat on palkannut lokakuussa uuden päätoimisen juniorivalmentajan, Jouni Roukalan, joka tulee vahvasti mukaan tyttöjoukkueiden valmennukseen. Jouni vastaa tulevalla kaudella KaaPon T7 (2013) – T9 (2011) ikäluokista, taustoittaa puheenjohtaja Tuominen.

Kaarinan Pojissa katse on pelaajan päivittäisessä toiminnassa. Jokainen harjoitus- ja pelitapahtuma on huolella suunniteltu ja kokonaisuus on suunnitelmallinen. Päivittäisen tekemisen laatu on ratkaisevassa asemassa, kun toimintaa arvioidaan sisäisesti. Kaarinan Pojat panostaakin tekemisessä laajan pelaajamassan saamaan korkealaatuiseen valmennukseen.

- Tyttöjen toiminnassa pelaajakehityksen tavoitteena on, että pelaajalle mietitään perustoiminnan ympärille ympäristö, joka tukee hänen yksilöllistä kehitystä. Se voi olla esimerkiksi harjoitteluympäristön hakemista vanhemmista ikäluokista tai tarvittaessa vaikka poikajoukkueiden puolelta. Ei anneta rajojen kahlita toimintaa liikaa, toteaa tyttöjoukkueiden vastuuvalmentaja Harri Laaksonen

Kaarinan Poikien tyttöjoukkueiden toiminta on aktiivista ympäri vuoden. Isot harjoitusryhmät mahdollistavat toiminnan eriyttämisen pelaajien näkökulmasta katsoen. Näin taataan Kaarinan Poikien arvojen mukaisesti ympäristö onnistumisille, olit sitten aloittamassa harrastusta jalkapallon parissa tai kaipaat haasteita huippujalkapallon tasolla.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6