KaaPon nappulatoiminta

KaaPon nappulatoiminta

KaaPon nappulatoiminta on avointa kaikille 2-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Aiempaa jalkapallotaustaa ei tarvitse olla ja mukaan voit tulla missä kohtaa vuotta tahansa.

Perheen pienimmät 2-4-vuotiaat liikkuvat yhdessä vanhemman kanssa Perhefutis-toiminnan parissa. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen hauska harrastus, jossa nautitaan liikunnasta ja jalkapallosta monipuolisesti monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Lisätietoa Perhefutiksesta löydät tästä linkistä.

Vähän vanhemmat pääsevät mukaan Futiseskariin. Futiseskarissa leikitään, pelataan ja liikutaan monipuolisesti lasten ehdoilla ja taitojen kehittyessä myös leikit ja harjoitteet kehittyvät. Myös vanhemmat ovat tervetulleita futiseskarin harjoituksiin, mutta pääasiassa lapset liikkuvat ilman vanhemman jatkuvaa tukea ja ohjausta. Lisätietoa Futiseskarista löydät tästä linkistä.

Futiseskarin jälkeen alkaa joukkuetoiminta. Jo 6-vuotiaille toimii oma joukkue, joka keskittyy harjoittelemaan jalkapallotaitoja leikkien ja pelien kautta sekä osallistuu myös pelitapahtumiin. Iän karttuessa pääpaino harjoittelussa siirtyy entistä enemmän jalkapallotaitoihin. Joukkueet muodostetaan ikäluokittain ja alta löydät linkit jokaisen ikäluokan omalle sivustolle, josta löydät lisätietoa toiminnasta. Nappulaiän jälkeen toiminta jatkuu juniorijoukkueissa.   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat