Presidentin puheenvuoro 11.5.2020
11.5.2020 8:36 Puheenjohtajan palsta / Pääsivusto

Presidentin puheevuoro

Hyvät KaaPolaiset,

Kevät on ollut pitkä ja haasteellinen koronan takia. Yhteiskunta on toiminut poikkeusjärjestelyin, kouluja on käyty pääosin etäopetuksessa, ystäviä ja sukulaisia ei ole voinut tavata ja harrastukset ovat joko olleet tauolla tai omatoimisesen harjoittelun varassa. Nyt näköpiirissä on kuitenkin aurinkoa, ainakin futiksen osalta. Pienryhmäharjoittelu on ollut sallittua 5.5.2020 alkaen ja KaaPossakin on edellinen viikko tehty töitä sen eteen, että maanantaina 11.5.2020 voitaisiin pienryhmäharjoittelu turvallisesti aloittaa.

Seuraamme ja noudatamme niin viranomaisten kuin Palloliiton ohjeistuksia ja tulevan viikon harjoitusvuorot on rakennettu ohjeistuksen mukaan. Jokaisella pelaajalla ja vanhemmalla on ollut mahdollisuus valita, aloittaako pienryhmäharjoittelun vai ei. Pelaajille, jotka eivät pienryhmäharjoitteluun osallistu, valmentajat laativat edelleen omatoimiset harjoitusohjelmat.

Kaikilla on luonnollisesti kova into nähdä joukkuekavereita ja valmentajia sekä päästä harjoittelemaan lähes kahden kuukauden tauon jälkeen joukkueen/pienryhmän kanssa. Muistetaan kuitenkin, että viimeisen kahden kuukauden harjoittelu on ollut erilaista kuin normaalisti ja aloitetaan harjoittelu riittävän rauhallisesti; totutellaan taas harjoittelemaan yhdessä ja kentällä. Pienryhmäharjoittelua aloitettaessa tulee olla riittävän varovainen ja noudattaa ohjeituksia; ne on tehty meidän kaikkien parhaaksi. Tulevan 3 viikon pienryhmäharjoittelun aikana valmistaudutaan joukkueharjoittelun ja pelaamisen täysipainoiseen alkamiseen.

Tämän hetken tiedon mukaan normaali joukkueharjoittelu voitaisiin aloittaa 1.6. ja ottelut alkaisivat kesäkuun puolessa välissä. Tämä tietysti edellyttää, että ei tule takapakkia koronan suhteen. Senkin takia on meidän KAIKKIEN syytä edelleen noudattaa ohjeistuksia, huolehtia käsihygienista ja muistaa, että sairaana ei voi harjoitella.

Voit vielä ennen ensimmäisiä pienryhmätreenejä katsoa Palloliiton hyvät ohjeet pienryhmäharjoitteluun: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-paivitetyt-ohjeistukset-pienryhmaharjoitteluun ja https://www.palloliitto.fi/videot/palloliitto/ohjeistukset-harjoitteluun-rajoitusten-aikana.

Toiovtan kaikille aurinkoista ja mukavaa toukokuun jatkoa ja pysytään edelleen terveinä.

Olli Tuominen
Puheenjohtaja
Kaarinan Pojat ry


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat