Rakennustoimisto ASPRO Oy liittyy KaaPon tukijoukkoihin
Julkaistu: 07.10.2020 00.00

Rakennustoimisto ASPRO Oy liittyy KaaPon tukijoukkoihin

Kaarinalainen uudisrakentamisen ja saneerausrakentamisen monipuolisia palveluita tarjoava Rakennustoimisto ASPRO Oy on KaaPon tuore yhteistyökumppani.

– Aspro Oy on vahvasti tukemassa eri urheilulajien harrastus- ja kilpatoimintaa alueellisesti. Koemme myös, että yritysten velvollisuutena on tukitoiminnan kautta mahdollistaa mahdollisimman monen lapsen ja nuoren urheiluharrastus. Kaarinalaisena yrityksenä meillä on myös halu olla mukana KaaPon toiminnassa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Janne Suikkari.

– Kumppaniverkostomme kasvaa jälleen yhdellä uudella jäsenellä ja toimialalla. On hienoa, että paikallisen urheiluseuran ja erityisesti lasten ja nuorten harrastamisen tukeminen nähdään tärkeänä asiana myös näinä haasteellisina aikoina, toteaa puolestaan puheenjohtaja Olli Tuominen.

Ilman kumppaneita ei KaaPon toiminta pyörisi nykyisellä lailla.

– Kyllä seuran budjetista merkittävä osa koostuu yhteistyökumppanien kautta tulevasta tuesta. Pyrkimys on, että kasvattamalla kumppaneilta saatavaa pottia voimme helpottaa painetta vanhempien kukkarolla kuitenkaan toiminnan laadusta tinkimättä. Kiitos siis Asprolle ja muillekin kummpaneillemme siitä, että olette mukana tukemassa Kaarinan parasta futista, päättää Tuominen.

Rakennustoimisto ASPRO Oy on vuonna 1999 perustettu kaarinalainen rakennusliike, joka palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Aspro Oy on Turun talousalueella merkittävä toimija, joka tarjoaa uudisrakentamisen ja saneerausrakentamisen monipuolisia palveluita.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6