Helatorstaina vietetään KaaPon seurapäivää!
Kaarinan PojatJulkaistu: 06.05.2024 20.00

Helatorstaina vietetään KaaPon seurapäivää!

KaaPo-talon ympäristö toimii näyttämönä, kun KaaPolaiset kokoontuvat viettämään seurapäivää! KaaPo-talon terassi on kovassa käytössä ja Puuha-areenan tekonurmi täyttyy erilaisista aktiviteeteista.

KaaPo-talolla voit törmätä KaaPon omaan Velmeriin, tai vaikka Ville Viikinkiin tai Hippoon. Talolla on kilpailuja ja hyvällä taidolla voit voittaa liput vaikka illan KaaPo- EuPa miesten Kolmosen peliin! Kahvio palvelee ja Macron Finland tuo paikalle seuravarusteiden outlet pisteen. Samalla julkaistaan uusi KaaPon fanipaita! Tule ostamaan omasi ensimmäisten joukossa!

Puuha-areenalla on toiminta on aidoimmillaan.

klo 11:00 Pihapelejä ja maalivahticorneri!

Päivä alkaa P/T6-7 ikäluokan 3v3 peleillä. Hommaa pyöritetään pihapeliperiaatteella ja stadioneina luonnollisesti pikkupelureiden suosikiksi muodostuneet ilmatäytteiset futiskaukalot! Tule siis mukaan pelailemaan hyvässä hengessä!

Samanaikaisesti käynnistyy maalivahticorneri. Maalivahticornerissa junnut pääsevät tutustumaan maalivahtina toimimisen saloihin. Toteutuksessa mukana maalivahtivalmentajien Päivi Mecklin ja Kim Danska lisäksi KaaPo junnumaalivahteja. Corneri on kaikille avoin. Tervetuloa!

klo 12:30 Pihapelit jatkuu!

Pelikenttä täyttyy pykälää vanhemmista junnuista. Nyt pihapelivuorossa ovat P/T8-9 pelurit. Taas mennään hyvällä iloisella ilmeellä!

klo 14:00 KaaPo Superfutarit-LiePa Allstars

Yksi päivän kohokohdista on erityisryhmien KaaPo Superfutarit-LiePa Allstars ottelu. Kaikki kannustamaan!

klo 15:15 KaaPo-FC Nokia

Sarjaottelu KaaPo T14-FC Nokia. Liiga Etelä on tyttöjen 2010 syntyneiden korkein Suomessa pelattava sarjataso. Nyt on mahdollisuus nähdä futista Suomen huipulta, kotikentällä!

klo 17:00 Sarjapelit käynnissä!

Nyt kentän valtaavat KaaPo T13-LLuja sarjaottelu sekä poikien P8 ikäluokan sarjapelit.

klo 19:00 KaaPo-EuPa (Miesten Kolmonen)

Päivä päättyy miesten edustuksen peliin, jossa EuPa mittaa kotijoukkueen päivän kunnon. Kaikki kannustamaan KaaPo voittoon Puuha-areenalla!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6