KaaPon Mona Wiberg mukana helmariturnauksen valmennusryhmässä
Kaarinan PojatJulkaistu: 18.06.2024 14.00

KaaPon Mona Wiberg mukana helmariturnauksen valmennusryhmässä

Suomen Palloliiton pelaajakehitystapahtumat toimivat myös valmentajien koulutusympäristönä. KaaPon seuravalmentajana toimiva Mona Wiberg on mukana tämän vuoden T2010 ikäluokan helmariturnauksessa. Helmariturnauksessa Team Kosolan valmennustiimissä vaikuttava Mona toimii KaaPon seuraympäristössä nuorempien tyttöjoukkueiden vastuuvalmentajana.

- Monan intohimo valmentamista, ja itsensä kehittämistä kohtaan, on esimerkillistä. Viimeisen vuoden aikana suoritetut valmennuksen erikoisammattitutkinto ja Suomen Palloliiton UEFA B valmentajalisenssi ovat merkkinä siitä, miten Mona haluaa kehittää omaa osaamistaan, taustoittaa KaaPon toiminnanjohtaja Harri Laaksonen.

Nyt käynnissä oleva helmariturnaus antaakin tavoitteelliselle valmentajalle erinomaisen näköalapaikan T14 ikäluokan toimintaan Suomen huipputasolta. Ympäristö tarjoaa valmentajille erinomaisen paikan valmentajien väliselle vuorovaikutukselle ja ajatustenvaihdolle. Suomen Palloliitto panostaa merkittävästi myös valmentajien tukemiseen tutoroinnin muodossa turnauksen aikana.

- On ollut hienoa päästä osaksi isoa ja tärkeää tapahtumaa tyttöjen pelaajapolulla. Helmariturnaus on koottu yhtenäiseksi, ja ennen kaikkea keskiössä on jokaisen toimijan kehittyminen. Valmentajan tiimityötaidot sekä oma valmentajuus ovat olleet keskiössä, joita on ollut mahtava päästä kehittämään läsnä olevan ja opettavaisen tuutorin kanssa. Turnauksesta jää itselle paljon hyviä avaimia omaan futisarkeen!, kiteyttää KaaPon seuravalmentaja Mona Wiberg

Artikkelin pääkuva: Jyri Sulander
Artikkelin kuva: Topias Koskela

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6