KaaPon valmentajat esittäytyvät, osa 4: Antti Vaahtoranta
Julkaistu: 02.12.2019 00.00

KaaPon valmentajat esittäytyvät, osa 4: Antti Vaahtoranta

KaaPon valmentajat esittäytyvät -juttusarjassa pääset tutustumaan eri joukkueidemme valmentajiin. Neljänntenä vuoron saa P17-joukkueen valmentaja Antti Vaahtoranta.


Antti Vaahtoranta aloitti valmennusuransa Kuusiston nappuloissa

Kuten jo aiemmin esitellyt valmentajat, on Antti Vaahtorantakin monelle KaaPolaiselle tuttu mies jo useamman vuoden ajalta. Antin oma valmennusura alkoi Kuusiston nappuloissa oman pojan joukkueen mukana vuonna 2009, josta nappulaiän jälkeen siirryttiin luonnollista kaarinalaista pelaaja- ja valmentajapolkua pitkin KaaPon verskoihin. Kaudella 2020 Antti valmentaa P17-joukkuetta yhdessä Pasi Läpisen kanssa.

Antille valmentaminen on ensisijaisesti toimimista yhdessä joukkueen kanssa.

- Valmennan, koska haluan haastaa poikia tekemään parhaansa. Valmentaminen on antanut paljon hienoja hetkiä ja suuria tunteita niin vastoinkäymisissä kuin mahtavissa onnistumisissa. Kaarinalaisena tuntuu myös luontevalta valmentaa juuri KaaPossa. Seuran toiminta näinä vuosina, kun olen ollut mukana, ollut ammattitaitoista ja luistavaa. On hienoa olla pienenä osana mukana KaaPo-perheessä.

Myös Antin valmennusfilosofia korostaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.

- Valmentajana pyrin olemaan oikeudenmukainen, sopivan vaativa ja kannustava. Yhdessä tehdään, onnistutaan ja epäonnistutaan. Yritetään aina hymy huulilla. Tosissaan muttei totisena.


Juttusarjan muut osat

Osa 1: Ari Lahti
Osa 2: Pasi Blomqvist
Osa 3: Mikko Sirén

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6