Topi Riivari Oy ja C4 KaaPon kumppaneiksi
Julkaistu: 21.01.2020 00.00

Topi Riivari Oy ja C4 KaaPon kumppaneiksi

KaaPon kumppanirinkiin saadaan kaksi uutta kumppania, kun Topi Riivari Oy ja C4 lähtevät tukemaan Kaarinan ylpeyttä kaudelle 2020. Yhteistyökumppanit ovat elinehto jokaiselle urheiluseuralle, jos seura haluaa yrittää pitää harrastamisen kustannukset pieninä. Kumppanina KaaPo tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ja nyt julkistettavista sopimuksista Topi Riivari Oy liittyy myös Nauti pelistä -tukipoolin lahjoittajaksi.

- Kumppanihankinta on viime vuosina ollut todella haastavaa, sillä yritykset miettivät tarkkaan, mihin tukieuronsa laittavat. Siksi onkin hienoa, että vanhojen tärkeiden kumppanien rinnalle saadaan kaudelle 2020 myös uusia kumppaneita. Kumppaneiden avulla saamme taattua KaaPolaisille lapsille ja nuorille hyvän toiminnan KaaPo-paidassa, toteaa KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen.

Kaudelle 2020 nimitetty johtokunta on jo lyhyen toimikautensa aikana tehnyt merkittävää työtä uusien kumppaneiden hankinnan eteen, eivätkä nämä nyt julkistettavat kumppanuudet varmastikaan jää viimeisiksi.


Carinafour on on maailmanlaajuisesti toimiva teollisuuden tuotanto- ja toimitusketjuprosessien osaaja, joka toimittaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka mahdollistavat keskeytymättömän projektituotannon. Carinafour on sitoutunut koko projektiteollisuuden toimintaympäristön uudistamiseen, kasvun mahdollistamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen.

Topi Riivari Oy on perheyritys, joka on perustettu 1991. Yrityksen toimialaan kuuluu kiinteistöjen, kuten taloyhtiöiden, yritysten ja teollisuuslaitosten ilmanvaihtokoneiden puhdistus ja säätö, uudet kiinteistölämpöpumput ja niiden asennukset ja ilmanvaihtotyöt.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6