Jani Jussila ja Vili Ruuskanen jatkavat KaaPo-paidassa
Julkaistu: 07.01.2021 00.00

Jani Jussila ja Vili Ruuskanen jatkavat KaaPo-paidassa

KaaPo on solminut kauden 2021 kestävän jatkosopimuksen Jani Jussilan ja Vili Ruuskasen kanssa. Molemmat miehet viihtyvät parhaiten puolustuslinjassa. Sekä 26-vuotias Jussila että 24-vuotias Ruuskanen aloittavat jo kuudennen kautensa KaaPon edustusjoukkueessa.

"Jani ilmoitti jo ensimmäisessä palaverissa oman halunsa jatkaa KaaPossa tälläkin kaudella. Se oli mieluisa uutinen, sillä Jani oli tuttu pelaaja minulle jo TPS:n ajoilta. Vilin jatkosopimus on joukkueen kannalta myös oleellisen tärkeä. Vili on ollut viime kaudet joukkueen luottotoppari, joka tekee kentällä lähes poikkeuksetta oikeita ratkaisuja", päävalmentaja Pasi Läpinen kertoo.

"Jani tuo joukkueeseen jatkuvuutta ja railakasta taisteluilmettä. Viime kauden takaiskujen jälkeen hän on palannut taas omalle tutulle tasolleen ja antaa meille vaihtoehdon puolustukseen niin oikealle kuin vasemmallekin. Viime kaudella Jussila oli mukana kapteenistossa, se kertoo aina pelaajan arvostuksesta joukkueen sisällä. Vilin pelityyli ei yleensä aiheuta yleisössä kohahduksia, vaan suorittaminen on tasaisen varmaa. Toivon, että mies pysyy terveenä, sillä peruskalliolle ja luotettavalle topparille on tälläkin kaudella isoa käyttöä. Ja tulihan sieltä lisäksi pari maalia erikoistilanteista viime kaudella, joten siinä vielä kirsikkaa kakun päälle", päättää Läpinen.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6