Blomqvist ja Valtanen jatkavat KaaPo-paidassa
Julkaistu: 19.01.2021 10.00

Blomqvist ja Valtanen jatkavat KaaPo-paidassa

Kauden 2021 kattavaan jatkosopimukseen ovat laittaneet nimensä myös keskikentän maestrot Niklas Blomqvist ja Mikko Valtanen. 24-vuotiaalle Blomqvistille kausi on kolmas KaaPon edustusjoukkueessa, 27-vuotiaalle Valtaselle neljäs.

"Hienoa, että saatiin sopimus allekirjoitettua. Fiilikset on tosi hyvät ja odottavaiset. Treeneissä on painettu hyvin hommia leveä hymy kasvoilla ja meininki on ollut pirteän oloinen", sanoo liigakokemustakin TPS:ssa kerryttänyt keskikenttätaituri Niklas Blomqvist. "KaaPo teki hyvän tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä", toteaa puolestaan joukkueen raumalaisen pallokoulun kasvateista toinen, eli Mikko Valtanen.

Molemmat pelaajat ovat viime kausina kuuluneet joukkueen runkopelaajiin. Päävalmentaja Pasi Läpinen on syystäkin tyytyväinen nyt allekirjoitettuihin sopimuksiin: "Olen erittäin tyytyväinen tämän kaksikon sopimuksista. He ovat sopivasti kokeneita, mutta silti vielä nuoria pelaajia, jotka voivat ottaa kehitysaskeleita vaikka kuinka paljon."

Blomqvist on KaaPon ona kasvatti, joka oli mukana voittamassa historiallista C15-poikien Suomen Mestaruutta (Kai Pahlman-turnaus) vuonna 2011. Hänet valittiin myös turnauksen parhaaksi pelaajaksi. "Blunkka on jo toisen polven edustusjoukkuepelaaja, sillä hänen isänsä Pasi oli joukkueen kapteenina, kun edellisen kerran valmensin edustusjoukkuetta", naureskelee Läpinen.

Molemmat keskikenttämiehet lähtevät uuteen kauteen uuden valmennuksen alaisena odottavin mielin. "Uskon, että tämän kauden KaaPo on työteliäs, aggressiivinen ja kurinalainen", Blomqvist analysoi. "Meininki on preseasonilla ollut oikein hyvä ja olen päässyt kentällä toteuttamaan itseäni" lisää puolestaan Valtanen, joka juoksi joukkueen testeissä toistaiseksi kovimman tuloksen. "Tavoitteena on tehdä vähintään yksi vaparimaali", naureskelee hyvästä potkutekniikastaan tunnettu Valtanen.

Päävalmentaja Läpinen näkee sekä Blomqvistin että Valtasen olevan isossa roolissa tulevalla kaudella: "Molemmilla tulee olemaan tärkeä rooli tämän kauden joukkueessa. Blunkka on pallovarma pelaaja, joka näkee peliä hyvin ja osaa toimittaa palloa tarkasti haluamaansa kohteeseen. Mikko on kovakuntoinen työmyyrä, joka väläyttelee syöttötaitoaan tihentyvään tahtiin. Kummatkin pelaajat ovat lisäksi hyviä ampumaan, joten pientä painajaista on tarjolla vastustajien veskareille", myhäilee Läpinen

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6