Kaarinan Apteekki tukijaksi Nauti pelistä -tukipooliin!
Kaarinan PojatJulkaistu: 06.05.2022 08.43

Kaarinan Apteekki tukijaksi Nauti pelistä -tukipooliin!

KaaPo – Nauti pelistä -tukipooli tukijat kaudella 2022

Tuoreimpana tukijana kaudelle 2022 Nauti pelistä -tukipooliin on liittynyt Kaarinan Apteekki – kiitos kun olette mukana luomassa harrastamisen mahdollisuuksia!

Mikä on Nauti pelistä -tukipooli?

Nauti pelistä -tukipoolin tarkoitus on tukea ensisijaisesti vähävaraisten pelaajien harrastustoimintaa taloudellisesti. Tukipoolissa on Solidaarisuus-rahasto, josta anotaan taloudellista tukea sosiaalisin perustein.

Haluatko olla mukana mahdollistamassa lapsen tai nuoren harrastuksen?

Tule mukaan! Sinä tai yrityksesi voitte auttaa meitä tarjoamaan kavereita ja ikioman jalkapalloharrastuksen vieläkin useammalle kaarinalaiselle lapselle ja nuorelle. Voit tukea yhteisötoimintaamme helpoiten liittymällä tukipoolin jäseneksi. Voit myös tilata tukipooli-pipon, jonka myyntituotosta osa menee suoraan tukipooliin. Kaikki apu on tarpeen ja pienikin lahjoitus tärkeää!

Liity tukipoolin kannattajajäseneksi TÄSTÄ.

Yrityksen jäsenmaksu: 200 €
Yksityishenkilön jäsenmaksu: 20 €
Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.

Kannattajat kaudella 2022

Olli Tuominen
Kalle Järvi
Topi Riivari Oy
Turku Energia Oy
Jonna Ranne
Kaarinan Apteekki OyTarvitsetko tukea lapsen tai nuoren harrastustoimintaan?

Nauti pelistä - tukipoolilta voit hakea tukea lapsen tai nuoren harrastuskustannuksiin.
Tukihakemukseen pääset tämän LINKIN kautta.


Muita tukimahdollisuuksia lapsen ja nuoren harrastuskustannuksiin

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuki

SOS-Lapsikylä tukee haasteellisessa elämäntilanteessa olevia perheitä lasten harrastuskustannuksissa. Harrastustukea suunnataan erityisesti niille lapsille ja nuorille (7–17-v.), joille harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi muuten mahdollista. Harrastustuki vähentää heikoimmassa asemassa olevien perheiden lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä.

Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin. Ensisijaisesti tukea myönnetään koulukuraattorin tai perhesosiaalityöntekijän kautta tulleisiin hakemuksiin ja mahdollisuuksien mukaan myös perheen itsenäisesti tekemiin hakemuksiin. Lisätietoja harrastuesta osoitteessa: www.unelmista.fi ja unelmista@sos-lapsikyla.fi