Merdan Mahmud edustusjoukkueen päävalmentajaksi!
Julkaistu: 19.07.2022 16.00

Merdan Mahmud edustusjoukkueen päävalmentajaksi!

KaaPo on solminut 2,5 vuoden sopimuksen FC Interin organisaatiosta siirtyvän Merdan Mahmudin kanssa miesten edustusjoukkueen valmentamisesta!

Merdan on 34-vuotias valmentaja, joka on valmentanut 15 vuotta ÅIFK:ssa, TPK:ssa, TPS:ssa ja viimeiset kuusi vuotta FC Interissa.

"Peliura loppui A-junnuissa loukkaantumisiin, mutta löysin uuden intohimon jalkapallon parissa valmentamisesta", kertoo Merdan. "Olen saanut työskennellä osaavien ja huipputyyppien kanssa mm. Kim Suomisen, Leo Tommilan, Kalle Parviaisen, Vesa Mäen ja Jani Mäenpään kanssa ja olen heiltä paljon oppinut valmentamisesta", jatkaa Merdan.

Viimeiset kuusi vuotta Merdan on valmentanut FC Interin 05-,06-,07-,08- ja 09-ikäluokkia ja on valmis ottamaan seuraavan askeleen valmentajauralla eteenpäin.

"Aluksi haluan kiittää FC Interia , että antavat Merdanille mahdollisuuden siirtyä KaaPon miesten edustusjoukkueen valmentajaksi näin keskellä kautta", kertoo puheenjohtaja Olli Tuominen. "Merdan on osoittanut olevansa intohimoinen valmentaja, joka on tehnyt laadukasta työtä FC Interin juniorijoukkueissa. Uskon, että tulevien kausien aikana KaaPon edustusjoukkueen toiminta ja valmennus ottaa seuraavat askeleet kohti laadukkaampaa valmennusta. Kuluva kausi on ollut joukkueelle haasteellinen, mutta jokainen harjoitus ja ottelu on mahdollisuus kehittää pelaajia ja joukkuetta. Sopimuksen pituus antaa mahdollisuuden pitkäjänteisesti kehittää pelaajia ja joukkuetta, pelataan sitten kaudella 2023 Kakkosta tai Kolmosta" , päättää Oli Tuominen.

"Olen seurannut KaaPon toimintaa ja arvostan seuran positiivista vaikutusta Turun alueen jalkapalloon. Tämä kausi on ollut edustusjoukkueelle haasteellinen, mutta tiedän tarkalleen mihin olen tulossa. Nyt on aika oppia uusia asioita ja tehdä huippuihmisten kanssa töitä. Odotan innolla uusia haasteita ja ensimmäisiä harjoituksia ja otteluita", päättä Merdan.

Tervetuloa KaaPoon Merdan!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6