Maalitykki Salminen jatkaa KaaPossa!
Julkaistu: 14.01.2023 16.00

Maalitykki Salminen jatkaa KaaPossa!

Maalitykki Salminen jatkaa!

Tammikuussa takaisin harjoituskentälle palannut miesten edustusjoukkueen rakentaminen on edennyt ja sopimusten julkaiseminen alkaa.
Viimeiset kaudet edustusjoukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuulunut Juho Salminen jatkaa KaaPossa.

Kaudelle 2017 KaaPoon siirtynyt Juho on pelannut KaaPossa 124 ottelua ja tehnyt niissä 84 maalia.

  • -27-vuotias
  • -7.kausi KaaPossa
  • -Lieto, FC Inter, ÅIFK, SalPa, EIF, TPS
  • -Veikkausliiga 37 ottelua / 2 maalia
  • -Ykkönen 12 ottelua / 1 maali
  • -Kakkonen 102 ottelua / 57 maalia
  • KaaPo 124 ottelua / 84 maalia

Päävalmentaja Kaipion kommentit Juhosta:

Juho lähentelee jo pikkuhiljaa KaaPo-legendan asemaa. Hänen sopimuksensa on yksi tärkeimmistä askeleista joukkueen rakentamisessa ja uskon, että tämän sopimuksen myötä moni muukin pelaaja sai uskoa joukkueen uudelleen rakentamista varten.
Juho ilmoitti jatkosopimuksesta jo edellisen kauden päätöstilaisuudessa, joka osoittaa KaaPo-sydäntä ja seurauskollisuutta juuri silloin, kun seura sitä tarvitsi. Ominaisuuksiltaan Juho on todella nopea ja älykäs hyökkääjä, joka pystyy näkemään maalintekotilanteita jo ennen niiden syntymistä. Hän on erittäin nopea ja taitava kuljettamaan palloa, joka tekee hänestä todella vaarallisen vastahyökkäyspelaajan. Hän on myös tappavan tehokas vastustajan boksissa ja varmasti yksi tämän sarjan parhaimmista hyökkääjistä.
Odotankin Juholta suurta määrää maaleja ja maaliin johtaneita syöttöjä. Kokeneena pelaajana toivon häneltä myös esimerkillistä toimintaa sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6