KaaPo on solminut tukun pelaajasopimuksia
Julkaistu: 27.12.2018 00.00

KaaPo on solminut tukun pelaajasopimuksia

KaaPolla on kasassa nyt 20 pelaajasopimusta, kun juuri ennen joulua nimensä paperiin laittoivat tutut miehet Ilmari Heinonen, Joona Jussila, Mikko Valtanen, Juuso Eteläpää ja Rami Ojanperä. Näiden lisäksi KaaPon rosteriin saadaan myös uutta verta, kun FC Interin organisaatiosta keltapaidoihin siirtyy Joni Lehto, FJK:sta Atte Ekholm ja KaaPon omista junioreista Aleksi Mäki.

Lehto on päävalmentaja Tomi Kivikosken mukaan yritteliäs pelaaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla niin puolustuksessa kuin hyökkäyspäässä. Ekholmia Kivikoski kuvailee hyvin peliä avaavavaksi ja lukevaksi toppariksi, joka on vahva myös kaksinkamppailuissa sekä pääpalloissa. KaaPon oman kasvatin Mäen vahvuutena Kivikoski näkee oikea-aikaiset ja vahvat juoksut selustaan. Lisäksi Mäki on vaarallisen nopea kärki- /laitapelaaja.

Jo aiemmin on uutisoitu seuraavat pelaajasopimukset: Teemu Muurinen, Lauri Inkeroinen, Riku Tanila, Jani Jussila, Leevi Puputti, Vili Ruuskanen, Teemu Tuominen, Niklas Kuusio, Roope Läpinen, Joonas Madetoja, Elias Untamala, Jani Luoma.

Kivikosken mukaan sopimustilanne on tässä kohtaa kautta todella hyvä ja siihen on syytä olla tyytyväinen. Joukkue tulee täydentymään vielä muutamalla pelaajalla todennäköisesti tammikuun aikana.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6