KaaPon valmentajat esittäytyvät, osa 6: Petri Aarnio
Julkaistu: 16.12.2019 00.00

KaaPon valmentajat esittäytyvät, osa 6: Petri Aarnio

KaaPon valmentajat esittäytyvät -juttusarjassa pääset tutustumaan eri joukkueidemme valmentajiin. Viimeisenä ennen joulutaukoa esitellään tosi-KaaPolainen koutsi Petri Aarnio.


Aarnion ”Peten” ryhmissä lapset saavat ensimmäisen kosketuksensa KaaPolaisuuteen

Aiemmin esitellyn ”Pappa” Blomqvistin tapaan Aarnion Petri, eli Pete, on varmasti lähes kaikille KaaPolaisille tuttu kasvo kenttien laidoilta tai Kaarinan kaupungin päivähoidosta. Viime vuodenvaihteessa Pete tosin vaihtoi päiväkodinsedän uransa päätoimiseen valmentamiseen, kun hänestä tuli yksi KaaPon palkatuista nappulatoiminnan valmentajista. Peten vastuulla ovat perhefutiksen ja futiseskarinryhmät sekä PT6-joukkue, eli ne kaikkein pienimmät KaaPolaiset.

Peten oma pelaajaura alkoi perinteiseen kaarinalaiseen tapaan Kaarinan Nappuloissa, mistä tie jatkui läpi juniori-ikäluokkien KaaPon paidassa. Juniorivuosien jälkeen Pete edusti KaaPoa edustusjoukkueessa kaudet 1991 – 1999 sekä lyhyen comebackin muodossa kaudella 2009. Vielä vuonna 2017 Pete kävi vahvistamassa edustusjoukkueen treeniryhmää, vaikka varsinainen pelipaikka olikin jo useamman vuoden ajan löytynyt seuran ikämiesjoukkueesta. Valmennusura KaaPossa alkoi vuonna 2004.

- Valmentajana olen heittäytyvä, huumorintajuinen ja rento. Pienten kanssa asiat harvemmin menevät niin kuin on suunniteltu, mutta pääasia on, että kaikilla on hauskaa ja kaikki kokevat oppivansa myös jotain uutta.

Juuri Peten rentous lieneekin syy, miksi kaikkein pienimpien KaaPolaisten vanhemmat usein kiittelevät seuraa mahtavasta toiminnasta pelaajapolun alussa. Pete on pelannut ja valmentanut koko uransa KaaPossa, joten KaaPolaisuus on miehen ytimessä.

- Vuodesta 2004 alkaen olen valmentanut KaaPossa eri ikäryhmissä. KaaPo on kehittyvä ja innovatiivinen seura, joka haluaa panostaa laadukkaaseen toimintaan monella rintamalla. On ilo olla osa laadukkaan kasvattajaseuran toimintaa ja yhtenä palikkana pelaajien matkalla seurassa.

Knoppitietona kerrottakoon, että sen lisäksi, että Pete soittaa ja laulaa Lipattomat-yhtyeessä (toim.huom. soittimena tamburiini), miehellä ei ole lainkaan ajokorttia. Jos siis näet kesät talvet pyöräilevän varustekasan Kaarinan kaduilla, se on meidän Pete vaan!


Juttusarjan muut osat

Osa 1: Ari Lahti
Osa 2: Pasi Blomqvist
Osa 3: Mikko Sirén
Osa 4: Antti Vaahtoranta
Osa 5: Tommi Ahonen

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6