Keskurin KHT on jatkossa Puuha-areena
Kaarinan PojatJulkaistu: 26.04.2021 11.15

Keskurin KHT on jatkossa Puuha-areena

KaaPon ja Puuha Group Oy:n vasta alkanut monivuotinen yhteistyö näkyy Keskurilla monella tapaa. Näkyvin muutos lienee se, että jatkossa Keskurin KHT tunnetaan nimellä Puuha-areena. Lisäksi leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitä valmistavan Puuhan kanssa yhteistyössä KaaPo-talon viereen on rakentunut pieni leikkipaikka KaaPo-perheen pienimmille – ja miksei vähän isommillekin.

"Tämä yhteistyö on meille varsin tervetullut. Yhteistyön myötä Keskurin KHT muuttaa nimensä Puuha-areenaksi, mikä tuo Puuhalle merkittävää näkyvyyttä alueella. Sen lisäksi yhteistyön myötä saamme kehitettyä KaaPo-talon ympäristöä sellaiseksi, jossa KaaPolaiset viihtyvät", kertoo KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen.

Puuha on vuonna 1989 perustettu suomalainen yritys, jonka sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. "Me Puuhassa näemme ihan jokaisen paikan mahdollisuutena edistää kaikenikäisten ihmisten jokapäiväistä liikkumista", kertoo Puuha Group Oy:n toimitusjohtaja Kaj Wasastjerna.

Yhteistyön taustalla on myös yhteiset arvot. "Puuhan tuotteet suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja kuljetetaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen. Pitkäikäisiä ja kierrätettäviä materiaaleja käyttämällä säästetään raaka-aineita, energiaa ja kuljetusten aiheuttamia päästöjä. Lisäksi suurin osa Puuhan välineistä valmistetaan ja kootaan tehtaalla Turussa. Myös me KaaPossa haluamme kiinnittää entistä enemmän huomiota ympäristövastuuseemme ja siihen, että omilla valinnoillamme voimme olla vähentämässä oman toimintamme aiheuttamaa ilmastokuormaa", päättää Tuominen.

KaaPo-talon leikkipaikalta löydät liukumäen, keinut sekä hauskat jousileikit.