KaaPon ja Kaarinan kaupungin yhteinen halu edistää lasten ja nuorten liikkumista
Kaarinan PojatJulkaistu: 07.05.2021 10.00

KaaPon ja Kaarinan kaupungin yhteinen halu edistää lasten ja nuorten liikkumista

Kaarinalaisista kuntapäättäjistä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Alander, kaupunkinvaltuuston puheenjohtaja Jere Järvinen, Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Mikko Aaltonen, Kaarinan SDP:n kunnallisjärjestön puheenjohtaja Sari Hukkanen sekä kaupunginvaltuutettu ja PiPS:n valmennuspäällikkö Atte Mäki kävivät tutustumassa KaaPo-taloon ja samalla keskustelemassa ajankohtaisista lasten ja nuorten liikkumiseen liittyvistä asioista.

Keskusteluissa sivuttiin kaupungin ja seurojen yhteistyömahdollisuuksia lasten ja nuorten harrastamisen mahdollistamiseksi sekä keskusteltiin erityisesti olosuhteista ja niiden kehittämisestä. Vaikka jalkapallo-olosuhteet Kaarinassa ovat kesällä lähes loistavat, on erityisesti talviharjoitteluolosuhteisiin panostaminen niin KaaPon ja PiPS:n kuin varmasti muidenkin kaarinalaisten urheiluseurojen toivelistalla.

"Kiitos KaaPolle ja PiPS:lle mielenkiintoisesta tietopaketista jalkapallon tilasta Kaarinassa. Toivottavasti yhteistyö kaupungin kanssa jatkuu yhtä saumattomasti myös jatkossa. Molemmat seurat tekevät hienoa toimintaa kaupunkilaisten liikuttajina", kiitteli Järvinen tapaamisen jälkeen. Myös Alander on vakuuttunut seurojen tekemästä työstä: "Mitä parasta syrjäytymisen ehkäisyä ja terveysliikuntaa. Kolmas sektori on hyvin halpa apu kuntataloudelle. Ja hienoa nähdä, että vesisateesta huolimatta kenttä vilisee pelaajia!" Alander totesi.

Myös KaaPon puolelta tapaamiseen oltiin tyytyväisiä: "Saimme nyt ponnekkaasti ilmaistua huolemme erityisesti talviharjoitteluolosuhteiden kehitystarpeista. Kaarinassa on yli 1000 eri-ikäistä jalkapalloharrastajaa ja käytössä talvisin pahimmassa tapauksessa ainoastaan Keskurin lämmitettävä KHT-kenttä. Erityisesti tähän toivomme löytävämme ratkaisun yhteistyössä Kaarinan kaupungin kanssa", kertoo KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen.