KIITOS !
Kaarinan PojatJulkaistu: 14.11.2022 19.40

KIITOS !

KIITOS KAARINAN PÄÄTTÄJÄT JA VIRKAHENKILÖT!

Tänään maanantaina Kaarinan kaupunginvaltuusto käsitteli kaupungin talousarviota 2023 ja taloussuunnitelmaa 2024-2025. Uskon, että kaikki reilut 2000 jalkapallon lisenssipelaajaa kaarinalaisissa seuroissa haluaa kiittää Kaarinan kaupungin virkahenkilöitä sekä politiikkoja niistä päätöksistä , joissa vuoden 2023 aikana nykyinen Puuha-areenan pinta sekä lämmitys peruskorjataan sekä nykyinen kenttä 5 muutetaan luonnonnurmesta uudeksi tekonurmikentäksi. Vuoden 2024 taloussuunnitelmassa on toisen lämmitettävän tekonurmen rakentaminen Keskurin alueelle.

KaaPon ja Kaarinan kaupungin yhteistyö ja vuoropuhelu olosuhteiden parantamiseksi on ollut pitkään jo aktiivista ja kaikin puolin rakentavaa. Selvää on, että asioiden saaminen päätöksentekoon vie välillä ehkä pidemmän ajan, mitä me seuraihmiset halutaan. Haluan seuran ja omasta puolesta kiittää Teitä kaarinalaisia politiikkoja myönteisestä suhtautumisesta olosuhteiden kehittämiseen.

Kaarina on tunnettu urheilumyönteisenä kaupunkina ja uskon, että panostukset lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksiin tuo pidemmällä aikavälillä kaupungille huomattavasti vähemmän kustannuksia terveydenhuollon sekä sosiaalipalvelujen aloilla. Meidän seurojen tehtävänä on tarjota mahdollisuuksia kaikille halukkaille harrastaa jalkapalloa tai muita lajeja eri tasoilla.

ISO KIITOS!

Olli Tuominen
Puheenjohtaja