Kauden 2022 päättäjäisissä palkittuja
Kaarinan PojatJulkaistu: 21.11.2022 14.00

Kauden 2022 päättäjäisissä palkittuja

Kausi 2022 saateltiin juhlavaan päätökseensä yhteisessä juhlassa Valkeavuoren uudella palloiluhallilla lauantaina 19.11.2022.

Juhlassa palkittiin KaaPolaiset tsempparit, harjoittelijat ja kehittyneimmät pelaajat sekä jaettiin erikoispalkintoja kauden 2022 menestyksestä.

Tekniikkamestareina palkittiin Paavo Aalto P13 ja Emilia Vuori T12 joukkueesta.

Vuoden taitojoukkueeksi nimettiin P2012. Heidät palkittiin Oiva Kuikka -pokaalilla.

Vellun veskareiden maalivahtitsemppari myönnettiin kaudella 2022 P2008 -joukkueen Akseli Kauppiselle.

Vuoden maalivahdiksi nimettiin Emma Pulkkinen T2007 -joukkueesta.

Vuoden tyttö- ja poikapelaaja ovat ottaneet ensiaskeleitaan maajoukkuepolulla.
Alisa Ignatov on valittu Tinni Korpela -leirille ja U15 maajoukkueeseen.
Alec Edman on puolestaan valittu U15 Tähtitarha -tapahtumaan.

Pauli Hollmén -palkinto myönnetään vuoden joukkueelle. Kaudella 2022 vuoden joukkue voitti SPL 1 tason lopputurnauksen, T13 Eteläliigan ja pääsi Helmariliigan kansainväliseen turnaukseen.
Vuoden joukkueeksi valittiin T2009!

Vuoden valmentajina palkittiin T2009 joukkuetta luotsanneet Tero Forsell ja Toni Aaltonen, jotka ovat tehneet tiimistä entistä vahvemman, paremman ja toimivamman hyvällä tiimityöskentelyllään.

Vuoden toimijoina palkittiin Juhani Malmberg, Anton Vaaranmaa, Sami Väli-Torala, Teemu Saarinen, Timo Larkela ja Ari Lahti.
Valinnoissa korostuvat pitkäaikainen sitoutunut tekeminen hyvällä asenteella ja toimijan merkitys nimenomaan pelaajille.

Vuoden Kaapolaiseksi valittiin Selma Linnavalli, joka on edustanut useaa eri joukkuetta, positiivinen ja reipas, osallistuva nuori. Vuoden KaaPolaisessa tulevat hienolla tavalla esiin KaaPolaiset arvot: on luotettava, positiivinen, kannustava ja on kasvanut osaksi KaaPolaista seurayhteisöä.